22 Eyl 2020 #1 Bgredof B Uzman Üye Katılım 11 Kas 2016 Mesajlar 248 Çözümler 1 Tepki puanı 19 Ödüller 8 9 HİZMET YILI İyi forumlar ben jung main oynuyorum. Eveleynn aldığımda eskiden orman yaratıklarına V tuşuna bastığımda oto skill atıyordu şu an atmıyor. Eveleynn R si eskiden adamın üzerinde işaret çıkınca oto atıyordu şu an atmıyor bu sorunu nasıl çözebilrim?
İyi forumlar ben jung main oynuyorum. Eveleynn aldığımda eskiden orman yaratıklarına V tuşuna bastığımda oto skill atıyordu şu an atmıyor. Eveleynn R si eskiden adamın üzerinde işaret çıkınca oto atıyordu şu an atmıyor bu sorunu nasıl çözebilrim?
23 Eyl 2020 #2 cebrail3344 MeGaTÜRK Onaylı Üye Katılım 20 May 2020 Mesajlar 71 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 27 6 HİZMET YILI az önce bırı daha acmıstı forum suankı hılede kaldırılmıs o
23 Eyl 2020 Konuyu başlatan #3 Bgredof B Uzman Üye Katılım 11 Kas 2016 Mesajlar 248 Çözümler 1 Tepki puanı 19 Ödüller 8 9 HİZMET YILI zannetmiyorum olaf denedim olafta Q atıyor adama çarpıyor dibine atması gerekirken adamın uzağına atıyor
zannetmiyorum olaf denedim olafta Q atıyor adama çarpıyor dibine atması gerekirken adamın uzağına atıyor