10 Nis 2021 #1 Seymen72 Jim Hopper Onaylı Üye Katılım 18 Tem 2018 Mesajlar 80 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 26 7 HİZMET YILI Hile böyle arkadaşlar yüklenmesine rağmen açılmıyor oyun içerisinde nedeni ne acaba ? DirectX9 ile başlattım. Tam ekran pencereli.
Hile böyle arkadaşlar yüklenmesine rağmen açılmıyor oyun içerisinde nedeni ne acaba ? DirectX9 ile başlattım. Tam ekran pencereli.
Çözüm #Roaccat 10 Nis 2021 SDK Failed hatası için alttaki linkte verilenleri indirip kurun sorununuz düzelecektir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ayrıca render flame delay hata değildir çalışma mantığı bu şekildedir.
SDK Failed hatası için alttaki linkte verilenleri indirip kurun sorununuz düzelecektir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ayrıca render flame delay hata değildir çalışma mantığı bu şekildedir.
10 Nis 2021 #2 lolomylie09 Çağımızın Hastalığı Seçkin Üye Katılım 30 May 2019 Mesajlar 334 Çözümler 27 Tepki puanı 71 Ödüller 7 Yaş 23 7 HİZMET YILI Runtimes dosyalarını kurduğuna emin ol. Oyla 0 Olumsuz oyla
10 Nis 2021 #3 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI SDK Failed hatası için alttaki linkte verilenleri indirip kurun sorununuz düzelecektir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ayrıca render flame delay hata değildir çalışma mantığı bu şekildedir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
SDK Failed hatası için alttaki linkte verilenleri indirip kurun sorununuz düzelecektir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ayrıca render flame delay hata değildir çalışma mantığı bu şekildedir.