özel oyunda bile yedim knk ben denemek için giriparkadaşlar windsharpta bir kez ban yedim fakat evade kullanöayıp komboları belli etmediğiniz sürece ban yemezsiniz 1 haftadırkullanıyorum 1 kez ban yedim ondada vanguardı kapatmayı unutmustum
açıklık getirmek istedim.Teşekkürler
1 haftadır 1 kez yedimHile artık detected knk kullanan 1 ele ban yiyor.
kankam onaylı üye olamadım dahalpreborn varken niye windsharp kullaniyorsun ki halaben haftalardir oynuyorum ban yemedim
kankam kuran çarpsın ki yalan yok 1 kez ban yedim ondada vanguardı açık unutmuştum,evadeleri falan yerine göre açıyorum sürekli kombo yapmıyorum belli etmiyorum belkide o yüzden yememişimdirreis merak ettim millet 1 el atıp anında banlanırken senin ki nasıl 1 hafta dayanıyor ben tüm olasılıkları denedim ban yedim yetmedi arkadaşımın pc sinde de hile yaptım anında yedim
senin şansına dostum yemeyende var kullanmadıgı halde yiyende varHiçbir şey kullanmadan yasaklandım, çünkü onu istemciye çıkardım ve onunla oyun oynadım, hiçbir şeyi etkinleştirmeden çıkarıldı, garip buldum
Ben 1 elde yedim onda da çalışmadı zaten hilearkadaşlar windsharpta bir kez ban yedim fakat evade kullanöayıp komboları belli etmediğiniz sürece ban yemezsiniz 1 haftadırkullanıyorum 1 kez ban yedim ondada vanguardı kapatmayı unutmustum
açıklık getirmek istedim.Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?