Windsharp'a yetkililer tarafından neden ilgi gösterilmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet başlıkta belirttiğim gibi hepsine başta ayrı ayrı teşekkür ediyorum, global bir hile forumu gerçekten kaliteli işler yapıyorlar. Evet belki diğer hileler için uğraşıyor olabilir, vakitleri kalmıyor olabilir ama forumda LoL oyuncusu kitlesi çok fazla. En azından benim gördüğüm bu Windsharp'a biraz daha sık güncellemeler gelse örneğin tek bir Hero scriptlerine mahkum kaldık en azından ws reborn gibi scler güncellense yeni çıkan Hero'ların için güncel scriptler eklense activator yeni itemleri güncellense everfrost gibi kaniçen gibi birini İngilizce birini Türkçe yazdım mazur görün bu arada lpreborn gibi yeni bir script geldi hatalar sebebiyle daha güncellenmeyecek en azından windsharp a yoğunlaşılırsa çok daha iyi olur ban yedirse de kullanıyoruz bari kaliteyi arttıralım ud script aramıyoruz ama gerçekten windsharp kalitesini arttırsanız muazzam olur illaki yönetici arkadaşlar denk gelip okurlar sizi güncellemiyorsunuz diye suçlamıyorum sadece kaliteyi arttırsanız sizin içinde kullananlar içinde daha hoş olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
adamlar ilgileniyor gayet, kolay birşey değil öyle kod yazmak. kolayyapılmıyor bu işler

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ws güncelleneceğini söylediler dostum, anlık banlamayı kaldırmak için üzerinde çalışıyorlardır yeni güncellemeye gelir. Ve umarım yeni karakterlerde eklenir.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İlgilenmediklerini düşünmüyorum, belki detected durumdan çıkarmak için gerçekten çok uğraşmak gerekiyordur hakim olmadığım için bilmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İlgi den kastımı yanlış anladınız hemen düzelteyim ws çıktığından beri aynı gerek scriptler olsun gerek activator evadesine laf söyletmem çok script denedim en temiz dodge atan bu lakin bazı hero scriptleri hak verirsiniz yetersiz dediğim gibi ud olması önemli değil hile kullanıyoruz ban yiyicez hemen savunma moduna geçmişsiniz lakin ben kimseyi kötülemiyorum sadece bir gerçeği söylüyorum ilgi gösterilmiyor yamadan yamaya bir update atılıyor bırakılıyor bunu eleştiri olarak kabul edin kötülemek amaçlı yazmadığımı sizinde bilmeniz lazım tamamen yaptıkları işe saygı duyuyorum bende kullanıyorum lakin tek yama güncellemesi değil hem herolar için yeni scriptler eklenmeli yada mevcut scriptler güncellenmeli hemde activator awareness prediction falan geliştirilmeli ki hem forumun şanı yürür hem daha kaliteli olur yani kısaca hem kullananlar hemde bu işi yapanlar iki tarafta memnun olur
İlgilenmediklerini düşünmüyorum, belki detected durumdan çıkarmak için gerçekten çok uğraşmak gerekiyordur hakim olmadığım için bilmiyorum.
adamlar ilgileniyor gayet, kolay birşey değil öyle kod yazmak. kolayyapılmıyor bu işler

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
mh ekibi sağlam uğraşsalar yaparlar ''bence''

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İlgi den kastımı yanlış anladınız hemen düzelteyim ws çıktığından beri aynı gerek scriptler olsun gerek activator evadesine laf söyletmem çok script denedim en temiz dodge atan bu lakin bazı hero scriptleri hak verirsiniz yetersiz dediğim gibi ud olması önemli değil hile kullanıyoruz ban yiyicez hemen savunma moduna geçmişsiniz lakin ben kimseyi kötülemiyorum sadece bir gerçeği söylüyorum ilgi gösterilmiyor yamadan yamaya bir update atılıyor bırakılıyor bunu eleştiri olarak kabul edin kötülemek amaçlı yazmadığımı sizinde bilmeniz lazım tamamen yaptıkları işe saygı duyuyorum bende kullanıyorum lakin tek yama güncellemesi değil hem herolar için yeni scriptler eklenmeli yada mevcut scriptler güncellenmeli hemde activator a
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
p
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
falan geliştirilmeli ki hem forumun şanı yürür hem daha kaliteli olur yani kısaca hem kullananlar hemde bu işi yapanlar iki tarafta memnun olur
Ben senin siteyi kötülemeye çalıştığını düşünmüyorum zaten, sadece bir istek belirtmişsin ama zaten 2 oyunda ban atan bir hileye yenilikler eklemekte bana pek mantıklı gelmiyor. Elbet ben de isterim eskisi gibi ban yemeden, her yeni çar geldiğinde eklensin vs.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bu konuda ben de katılıyorum sana. yanlış hatırlamıyorsam yoneden onra çıkan hiçbir şampiyonun configi yok. öte yandan gragas gp kayn vs de yok. yalnızca sürüm güncellemesi yapıyorlar...
Ben senin siteyi kötülemeye çalıştığını düşünmüyorum zaten, sadece bir istek belirtmişsin ama zaten 2 oyunda ban atan bir hileye yenilikler eklemekte bana pek mantıklı gelmiyor. Elbet ben de isterim eskisi gibi ban yemeden, her yeni çar geldiğinde eklensin vs.
bir hile çıkarsan 10.000 kişi kullanıyor olsa dt zaten deyip güncellemez misin ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum ud olacağına inanmıyorum açıkcası ud scriptlerin aylığı 500 euro dan başlıyor burada ud bir script paylaşılırsa bile patlar dedected olur direkt isterse süper üyeler kullansın sadece riotta aptal bir şirket değil forum herkese açık sonuçta direkt mimlerler zaten ben 3 -5 oyuna ban yesemde eğlenmek için oynuyorum elo için değil o yüzden benim mantık senin mantığın tam tersini söylüyor madem ban yiyoruz diyorum güncelleme gelsin scriptlere daha kaliteli hale gelsin bari daha çok keyif alalım oynarken kaliteli scriptlerle

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşın sorusuna verdiğin cevap senin bakış açın saygı duyarım lakin ban yemeyi sevmiyorsan hilesiz oyna kanka ne diyim yada aylık 300 - 500 euro verecek gücün varsa ud script kullana bilirsin ben burada kullanan insanlar ban yese bile daha kaliteli bir şey kullansın diye dedigin gibi yapıcı bir eleştiride bulundum sen memnunsan buraya yazmanda bir mantık yok dostum

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşın sorusuna verdiğin cevap senin bakış açın saygı duyarım lakin ban yemeyi sevmiyorsan hilesiz oyna kanka ne diyim yada aylık 300 - 500 euro verecek gücün varsa ud script kullana bilirsin ben burada kullanan insanlar ban yese bile daha kaliteli bir şey kullansın diye dedigin gibi yapıcı bir eleştiride bulundum sen memnunsan buraya yazmanda bir mantık yok dostum
Evet ban yemeyi sevmiyorum, hilesiz oynuyorum zaten oynadığım zaman. Ben bu durumdan memnunum diye bir şey de demedim. Sadece ilgilenmediklerini düşünmüyorum dedim.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Valorant'a odaklar ve lol özellikleri genelde her scriptte aynı tek eksiği detected olması.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Detected bişeyi hop diye değiştiremezsin bi anda muhtemelen.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kurucularımız mümkün olan her şeyi yapmaktalar. Sabrınız ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...