İlgilenmediklerini düşünmüyorum, belki detected durumdan çıkarmak için gerçekten çok uğraşmak gerekiyordur hakim olmadığım için bilmiyorum.
adamlar ilgileniyor gayet, kolay birşey değil öyle kod yazmak. kolayyapılmıyor bu işler
Ben senin siteyi kötülemeye çalıştığını düşünmüyorum zaten, sadece bir istek belirtmişsin ama zaten 2 oyunda ban atan bir hileye yenilikler eklemekte bana pek mantıklı gelmiyor. Elbet ben de isterim eskisi gibi ban yemeden, her yeni çar geldiğinde eklensin vs.İlgi den kastımı yanlış anladınız hemen düzelteyim ws çıktığından beri aynı gerek scriptler olsun gerek activator evadesine laf söyletmem çok script denedim en temiz dodge atan bu lakin bazı hero scriptleri hak verirsiniz yetersiz dediğim gibi ud olması önemli değil hile kullanıyoruz ban yiyicez hemen savunma moduna geçmişsiniz lakin ben kimseyi kötülemiyorum sadece bir gerçeği söylüyorum ilgi gösterilmiyor yamadan yamaya bir update atılıyor bırakılıyor bunu eleştiri olarak kabul edin kötülemek amaçlı yazmadığımı sizinde bilmeniz lazım tamamen yaptıkları işe saygı duyuyorum bende kullanıyorum lakin tek yama güncellemesi değil hem herolar için yeni scriptler eklenmeli yada mevcut scriptler güncellenmeli hemde activator aBağlantıları görmek için lütfen Giriş YappBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapfalan geliştirilmeli ki hem forumun şanı yürür hem daha kaliteli olur yani kısaca hem kullananlar hemde bu işi yapanlar iki tarafta memnun olur
bir hile çıkarsan 10.000 kişi kullanıyor olsa dt zaten deyip güncellemez misin ?Ben senin siteyi kötülemeye çalıştığını düşünmüyorum zaten, sadece bir istek belirtmişsin ama zaten 2 oyunda ban atan bir hileye yenilikler eklemekte bana pek mantıklı gelmiyor. Elbet ben de isterim eskisi gibi ban yemeden, her yeni çar geldiğinde eklensin vs.
Evet güncellemem.bir hile çıkarsan 10.000 kişi kullanıyor olsa dt zaten deyip güncellemez misin ?
Dostum ud olacağına inanmıyorum açıkcası ud scriptlerin aylığı 500 euro dan başlıyor burada ud bir script paylaşılırsa bile patlar dedected olur direkt isterse süper üyeler kullansın sadece riotta aptal bir şirket değil forum herkese açık sonuçta direkt mimlerler zaten ben 3 -5 oyuna ban yesemde eğlenmek için oynuyorum elo için değil o yüzden benim mantık senin mantığın tam tersini söylüyor madem ban yiyoruz diyorum güncelleme gelsin scriptlere daha kaliteli hale gelsin bari daha çok keyif alalım oynarken kaliteli scriptlerleBen senin siteyi kötülemeye çalıştığını düşünmüyorum zaten, sadece bir istek belirtmişsin ama zaten 2 oyunda ban atan bir hileye yenilikler eklemekte bana pek mantıklı gelmiyor. Elbet ben de isterim eskisi gibi ban yemeden, her yeni çar geldiğinde eklensin vs.
Arkadaşın sorusuna verdiğin cevap senin bakış açın saygı duyarım lakin ban yemeyi sevmiyorsan hilesiz oyna kanka ne diyim yada aylık 300 - 500 euro verecek gücün varsa ud script kullana bilirsin ben burada kullanan insanlar ban yese bile daha kaliteli bir şey kullansın diye dedigin gibi yapıcı bir eleştiride bulundum sen memnunsan buraya yazmanda bir mantık yok dostumEvet güncellemem.
Evet ban yemeyi sevmiyorum, hilesiz oynuyorum zaten oynadığım zaman. Ben bu durumdan memnunum diye bir şey de demedim. Sadece ilgilenmediklerini düşünmüyorum dedim.Arkadaşın sorusuna verdiğin cevap senin bakış açın saygı duyarım lakin ban yemeyi sevmiyorsan hilesiz oyna kanka ne diyim yada aylık 300 - 500 euro verecek gücün varsa ud script kullana bilirsin ben burada kullanan insanlar ban yese bile daha kaliteli bir şey kullansın diye dedigin gibi yapıcı bir eleştiride bulundum sen memnunsan buraya yazmanda bir mantık yok dostum
Çoktandır atıyor yeni değil.ama bu hile ban atmaya başladı geçen ban yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?