Çözüldü windsharp'da yaşadığınız ciddi sorunlar neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
windsharp kullanırken yaşadığınız ciddi sorunlar neler? burada yazarsanız çözüm bulunabilir. böylelikle hata çözüm zinciri oluşturmuş oluruz. ben başlıyorum. fps sorununu artık geçiyorum o klasik zaten.
sorunum: çerçevesiz modda oynuyorum ve alt-tab yapmıyorum fakat oyundan bazen atıyor.

bu arada sorunu çözülen kullanıcılar yazdıklarını düzenleyip çözümünü yazarsa daha güzel olur.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
fps drop yaşıyorum bazen, last hit geliştirilmeli fakat hile yeni olduğundan biraz zaman tanımamız gerektiğini düşünüyorum.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşların dediği gibi fps sorunu aşırı var ve minyon kaçırma sorunlarıda yaşıyorum umarım ilerleyen günlerde düzelir yeni sonuçta

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bootstrap failed !
Connection ok..
[!] Failed to inject Wrapper, error: 0x000000c1
diyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bence sc gayet iyi eger bole fbs sorunu yuzunden sildim felan ukalalik yabmayin rica ediyorum adamlar elinden geleni yabti ve daha da iyi yerlere getircekler sc yi kullanmıyan yada kullanmıcak insanlar yorum atmasin rica ediyorum ya sc siz kalsaydik

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I had a big fps problem but it was solved I changed the game to frame mode in the resolution and fixed it.

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
farm alma olayında sıkıntı var.Jungle oynarken oto smıte yok.Ben göremedim varsa söyleyin.Olaf ta w hp ayarlamalı olarak eklenebilir.Türkçe dil desteği eklenmeli.Daha yeni zamanla daha güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...