- Yasaklandı
-
Banlı Üye
onaylı üye olarak kalması daha iyiydi ancak ban wave in bunla bir alakası yok benceonayli üyeden üyeye cekilmesi bile buna sebep olabilir
Ban bdalgası değil ki o, ban dalgası olsa 5 ay önce kullanan kişi bile ban yerdi ama script detected olmuş ondan sonraki günler de kullananlar ban yemiş mesela ban ban muhabbeti başlamadan 2 3 gün önce falan salmıştım lolü biraz ara vereyim diye girmiyodum yani hiç ban yemedim çok fazla hesapta kullandım hepsini kontrol ettim ban yememiş hiç biri benim dışım da yemiyenler de var ban dalgası değil bu.onaylı üye olarak kalması daha iyiydi ancak ban wave in bunla bir alakası yok bence
Kral ben de katılıyorum sana onaylı üye kalması daha sağlıklıydı ama adamlara da hak verin ne kadar spam yorum yasak alakasız yorum yasak deseler de günde zibilyon tane spam yorum silip hesap banlıyolardı çoluk çocuklarla uğraşılmaz hem de her gün zibilyon tane....O yüzden yönetime de hak vermek lazım biraz yani he ama normal üye yerine daha farklı bir kaç kısıtlama gelseydi çok daha iyi olurdu.onayli üyeden üyeye cekilmesi bile buna sebep olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?