eskiden oluyomuydu
Dediğini Yaptım dostumadvanced system care de araçlarda bu sorununların cözümleri var sanıyorum
Stoch, yorum kasıyorsun kardeşim her konuya teşekkürler , güncel yararlı , sağ ol güncel falan yazıyorsun1.si herkese format at diyormuşum kanıt göster lan o zaman nerde ? 2.s, boş yorum kastığım yok bilip bilmeden konuşma 3. formattan zarar gelmez
aq Mavi ekran Gelse neyse jsjsjsjsjsjsj Pc sorunsuz çalışıyo bir sıkıntı yok tek sorunu oFormat Şart
Sorun aynı dostumÇözüm basit,Bak win10 sanırım,şimdi görev çubuğuna sağ tıkla>Görev Çubuğu Ayarları>ordan menüden Başlangıç>Resimde Gösterdiğim alanı kapa.
Onu dene,eminim ki işine yarar.
aq İşlemcim i7 Ram'im 2 Gb ashjfjwqhrjqwhrjqwhr 8 Gb ram bozuldu çıkarmak zorunda kaldık jsajfjasf Format atarsam İyiceme PC boku yerjsajfasıkfjDostum hiçbiri olmassa mecburen sistem geri yükleme yap sorunun olmadıgı tarihe önemli dosyalarım var dersen flash 'a at veya mega.co sitesine girip dosyalarını upload edebilirsin formattan sonra hesabına giriş yaptıktan sonra herşeyi tek tık ile indirebilirsin.Hayırlı akşamlar dilerim
Kesin çözümÇözüm basit,Bak win10 sanırım,şimdi görev çubuğuna sağ tıkla>Görev Çubuğu Ayarları>ordan menüden Başlangıç>Resimde Gösterdiğim alanı kapa.
Onu dene,eminim ki işine yarar.
PC yi 3 kattan atarsan belki ordaki uygulamalar silinebilirSorun aynı dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?