Windwos'tan Anlayanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler Bu sorun Bende 1 Yıldan beri var. Hiçbir şekilde Windows Başlangıç Ekranındaki simgeleri Oynatamıyorum ** Görüntü Kirliliği Yapıyo. Sebebini Bilen Yardımcı olabilir mi . Ayarlardan Filan baktım Ayarlarda Öyle bir şey Yok. Videoyu İzlerseniz daha iyi anlarsınız

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
advanced system care de araçlarda bu sorununların cözümleri var sanıyorum

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
1.si herkese format at diyormuşum kanıt göster lan o zaman nerde ? 2.s, boş yorum kastığım yok bilip bilmeden konuşma 3. formattan zarar gelmez
Stoch, yorum kasıyorsun kardeşim her konuya teşekkürler , güncel yararlı , sağ ol güncel falan yazıyorsun
Zamanında 1-1.5 yıl önce mh den çok banlandın dersini almadın mı sen?

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Çözüm basit,Bak win10 sanırım,şimdi görev çubuğuna sağ tıkla>Görev Çubuğu Ayarları>ordan menüden Başlangıç>Resimde Gösterdiğim alanı kapa.
ZErkoA.png

Onu dene,eminim ki işine yarar.

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Dostum hiçbiri olmassa mecburen sistem geri yükleme yap sorunun olmadıgı tarihe önemli dosyalarım var dersen flash 'a at veya mega.co sitesine girip dosyalarını upload edebilirsin formattan sonra hesabına giriş yaptıktan sonra herşeyi tek tık ile indirebilirsin.Hayırlı akşamlar dilerim :)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum hiçbiri olmassa mecburen sistem geri yükleme yap sorunun olmadıgı tarihe önemli dosyalarım var dersen flash 'a at veya mega.co sitesine girip dosyalarını upload edebilirsin formattan sonra hesabına giriş yaptıktan sonra herşeyi tek tık ile indirebilirsin.Hayırlı akşamlar dilerim :)
aq İşlemcim i7 Ram'im 2 Gb ashjfjwqhrjqwhrjqwhr 8 Gb ram bozuldu çıkarmak zorunda kaldık jsajfjasf Format atarsam İyiceme PC boku yerjsajfasıkfj

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bak şimdi kesin çözüm

Advanced System Care
10 u yüklüyosun
Serial Key buluyosun
Giriyosun yazıyosun sonra alet çantasına giriyosun
MyWin10 a giriyorsun ordan
Başlat Menüsüne geliyorsun
Şimdi değiştire basıyorsun
Klasik Win 7 biçemine tıklıyorsun
Yada Düz Biçeme
Sonra uygulamaları silip Win10 biçemine geri dönüyorsun
Olmazsa pc nin üstüne muratoksit dökmeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
evet kardeş bendede oluyodu bi ara sonra format attım en temiz o iş ayarlarda bulamazsın

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Win 10 kullanırken aynı sorun bendede vardı ayarrlarda windowsu sıfırla var ya ordan sıfırla sonra windows update ile güncelle yada format at ben sıfırlamıştım ayarlardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...