Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
You may know, what is the Winston System? because I first heard of the system. I have searched for information on the internet, there I have not found the answer to what is a Winston system.
ıııı bence Windows rb ve pyye göre değil tek ondan eminim Linux tam bana göre valla sistem çökmüyor bash daha etkili cmdye göre bence linux daha iyi ya
Virüs bulaşmadığı ve kolay kolay bozulmadığı kesin. Ayrıca 10 yıllık MacBook'unuza Ram ve SSD takviyesi ile güncel bir sisteme çevirebilioysunuz. Oysa Windows'ta en fazla 5 senede bir yeni kasa almanız gerekiyor.
Post automatically merged:
MacBook'a aynı anda hem windows hem de macOs yükleyip aynı anda kullanabiliyorsunuz fakat windowsta böyle bir alternatif bulunmuyor maalesef.
kanka eğerki iş yapacaksan mac bin bassar ama oyuncuysan hiç maca yaklaşma bende ımac pro var mesela ben windows yaptım yardımcı programlarla işim olursa mac geçiyorum oyun oynarken windowsdayım