wireless usb baglanti kopmalari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
baslikta da yazdigi gibi kullandigim wireless usb`de oyun oynarken veya farkli bisey yaparken internet gidiyor sorunu cozmek icin aygiti devre disi birakip tekrar etkinlestiriyorum oyundan dusup bunu yapmak uzun suremi aliyor bunun baska cozumu yok mu butun yollari denedim nerdeyse

Harfler yetmedi anlaşılmama bari hâlden anla
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yok kardeşim bu sorun usb girişinle alakalı olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
baslikta da yazdigi gibi kullandigim wireless usb`de oyun oynarken veya farkli bisey yaparken internet gidiyor sorunu cozmek icin aygiti devre disi birakip tekrar etkinlestiriyorum oyundan dusup bunu yapmak uzun suremi aliyor bunun baska cozumu yok mu butun yollari denedim nerdeyse

Kullandığın USB Wireles marka ve modeli nedir? Tam olarak yazarsan daha sağlıklı cevaplar alabilirsin. Genel olarak bu problemin kaynağı; cihazın çok ısınması, firmware sorunu (güncellemesi ile düzeltilm

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kullandığın USB Wireles marka ve modeli nedir? Tam olarak yazarsan daha sağlıklı cevaplar alabilirsin. Genel olarak bu problemin kaynağı; cihazın çok ısınması, firmware sorunu (güncellemesi ile düzeltilm
denemek icin su urunu almistim fakat stabil calismiyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende telefonda oluyor bu instada twitterda falan sorun yok ne zamanki youtuba giriyorum video izlemeye baslıyorum kesilip duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
belki güncellemesinde sıkıntı vardır

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
anakart problemi olabileceğini düşünüyorum. 2 yıl önce falan benim de başıma gelmişti her şeyi denedim sonra bir donanım sitesinde anakart ile ilgili olabileceğini gördüm o zamana kadar hiç aklıma gelmemişti ama öyleymiş

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka baska bir cihazda denedinmi ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hayir denemedim ama denerim
Post automatically merged:

tesekkurler arkadaslar cevaplariniz icin

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
denemek icin su urunu almistim fakat stabil calismiyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çok kaliteli bir cihaz gibi görmedim. Başka bir bilgisayarda biraz denemek lazım, aynı sorun olursa cihazda sıkıntı vardır. Gönderdiğin linkten üreticisine ulaşmaya çalıştım ama bulamadım açıkçası. Belki bir firmware güncellemesi filan gelmiştir diye. Kullanıcı yorumlarına filan baktım, başka yerlerde. Genelde herkese senin yaşadığın sorunu yaşamış. Belki orta seviye bir USB almayı düşünebilirsin ya da imkanın varsa PCI bir kablosuz kart düşünebilirsin. USB kartlar gerçekten sıkıntı oluşturmaya teşnedir biraz. En garantisi PCI kartlar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...