baslikta da yazdigi gibi kullandigim wireless usb`de oyun oynarken veya farkli bisey yaparken internet gidiyor sorunu cozmek icin aygiti devre disi birakip tekrar etkinlestiriyorum oyundan dusup bunu yapmak uzun suremi aliyor bunun baska cozumu yok mu butun yollari denedim nerdeyse
denemek icin su urunu almistim fakat stabil calismiyorKullandığın USB Wireles marka ve modeli nedir? Tam olarak yazarsan daha sağlıklı cevaplar alabilirsin. Genel olarak bu problemin kaynağı; cihazın çok ısınması, firmware sorunu (güncellemesi ile düzeltilm
pcdeki butun portlari denedim hep ayni sorunYok kardeşim bu sorun usb girişinle alakalı olabilir.
anakart'tı değiştir düzelir büyük ihtimalle kardeşim.pcdeki butun portlari denedim hep ayni sorun
30 liralik urun icin anakarti degistirmek .danakart'tı değiştir düzelir büyük ihtimalle kardeşim.
kardeşim ankartan kaynaklı 30 liralık şey olabilir ama usb girişleri ona bağlı.30 liralik urun icin anakarti degistirmek .d
belki güncellemesinde sıkıntı vardırbaslikta da yazdigi gibi kullandigim wireless usb`de oyun oynarken veya farkli bisey yaparken internet gidiyor sorunu cozmek icin aygiti devre disi birakip tekrar etkinlestiriyorum oyundan dusup bunu yapmak uzun suremi aliyor bunun baska cozumu yok mu butun yollari denedim nerdeyse
denemek icin su urunu almistim fakat stabil calismiyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?