Üye
RE: [WTS-WLS-WAS] wolftü Dword Lite v2.0 [RealCharacter-RealEnvanter-EspBox-HealthBar]
Hile Güzel HLL
Hile Güzel HLL
evet silmiştim, tekrar yüklemeyi denicem olmazsa tekrar yazarımArrow' Alıntı:haa sen log diyorsun tamam kardeşim bak şimdi mh loaderi kuruyorsun ya yeni bir exe dosyası geliyor işte onu çalıştırmadan hemen önce mh loaderi silip çöp kutusundanda silmen gerekirdi konuda yazılmış zaten silmişmiydin ?jggojkfa' Alıntı:Arrow' Alıntı:vala niye yalan söyleyim ilk defa böyle birsey duydum sahsen böle bir hata almadığım için bir fikrim yok ama şöyle bir mantık yürütürsek oyunun içindenmi bu hatayı alıyorsun yani oyunmu sana bu hatayı söylüyor yoksa bilgisayarınmı eğer bilgisayarın söylüyorsa virüs programların açık olabilir defender falan ama oyun söylüyorsa tavsiyem oyunu tüm dosyalarını silicek bir program bulup oyunu silip tekrar yüklemenizi tavsiye ederim kardeşim çünkü bu hatalar bir kere dosyalara kayıt edilimi sürekli tekrarlar kardeşimjggojkfa' Alıntı:özür dilerim, her neyse her şey çalışıyor fakat oyuna girdiğim zaman şüpheli programlar tespit edildi diyerek beni atıyor.dün güncellendikten sonra böyle bir sorun yaşamadım.Arrow' Alıntı:tabi kardeşim buyur sorununu yazsan daha iyi olurdu![]()
oyunun içinde almıyorum bu hatayı oyuna giriyorum bir süre sonra atıyor.şu büyüteçli adam şeyi çıkıyor şüpheli program tespit edildi diyor.
yigiteris63' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:meten30' Alıntı:KARDEŞİM KB AMA KOYDUGUMUZ SİLAHLAR ENVANTERDEN CIKTIKTAN SONRA GİNE BOŞ OLUYO HİLE FİX YEDİ HERHALDE
Öncelikle eğer nader abinin yazılarını okusaydın yapardın adam açık açık demişki silahlarınızı envanterde seçtinizde bi kere çıkma tuşuna basın ve market tuşuna basıp eds geçin dedi silahlar bu şekilde kaydolur eğer kamptan çıkarsan veya odadayken envanter yaparken adam seni atarsa yine envanter kaybolur Ve yazıları büyük yazmak yasak![]()
kardeş ben onayı yapıyom oyunu seç diyince kapıyo
YuNus4646' Alıntı:Gençler Bende Çalısmıyor Hile Sizde çalışıyormu