Üye
RE: [Joygame] wolftü Dword Lite v2.0 [RealCharacter-RealEnvanter-EspBox-HealthBar]
olley be sonunda bi hile var
olley be sonunda bi hile var
Nader11ndeu' Alıntı:aydemir1' Alıntı:real inventory de tıkanıyo silah seöçerken geri cıkmıyo yarıdm
Selamın aleyküm, eğer videoyu izlediyseniz envanterden nasıl çıkacağınız detaylı biçimde anlatılmıştır. Ayriyetten konudada yazmaktadır ama gene yazayım.
Silahlarınızı ayarladıktan sonra sağ en üstte bulunan lobby ye dönüş yani çıkış butonuna basın. Bastıktan sonra çıkmayacak ama panik etmeyin. Daha sonra shop yani pazar simgesine tıklayın ve ordan eds tıklayın. Son olarak eds açıkken lobby ye dönüş yani çıkış butonuna basın çıktığını göreceksiniz.
aydemir1' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:aydemir1' Alıntı:real inventory de tıkanıyo silah seöçerken geri cıkmıyo yarıdm
Selamın aleyküm, eğer videoyu izlediyseniz envanterden nasıl çıkacağınız detaylı biçimde anlatılmıştır. Ayriyetten konudada yazmaktadır ama gene yazayım.
Silahlarınızı ayarladıktan sonra sağ en üstte bulunan lobby ye dönüş yani çıkış butonuna basın. Bastıktan sonra çıkmayacak ama panik etmeyin. Daha sonra shop yani pazar simgesine tıklayın ve ordan eds tıklayın. Son olarak eds açıkken lobby ye dönüş yani çıkış butonuna basın çıktığını göreceksiniz.
reis bi sorum olcak her oyuna girdikten sonra mhrloader kayboluyo nedeni ni çözemedim ama![]()
la furkan lag verdi amg oyundan attı napmam lazım ??Nader11ndeu' Alıntı:aydemir1' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:aydemir1' Alıntı:real inventory de tıkanıyo silah seöçerken geri cıkmıyo yarıdm
reis bi sorum olcak her oyuna girdikten sonra mhrloader kayboluyo nedeni ni çözemedim ama![]()
Random isimle yenisi oluşuyordur. Yenisiyle girin problem çıkmaz bilerek yaptık onu.
onurshn' Alıntı:Log Hatası Alıyorum Yardım Edermisiniz Lütfen Oyuna Normal Giriom Gene Log Alıom Bide ADSOnay.exe Görev Yöneticisinden Kapanmıyor Nasıl Kapatıcam Yardım Edin....
Log Hatası Alıyorum Yardım Edermisiniz Lütfen Oyuna Normal Giriom Gene Log Alıom Bide ADSOnay.exe Görev Yöneticisinden Kapanmıyor Nasıl Kapatıcam Yardım Edin....