Arrow' Alıntı:alpmen000' Alıntı:ben log yiyorum help me pls
kardeşim mh loaderi yönetici olarak çalıştırın yeni exe dosyası gelicek işte o yeni exeyi çalıştırmadan önce log almamanız için mh loaderi bilgisayarınızdan silin konuda yazılmış zaten
alpmen000' Alıntı:Arrow' Alıntı:alpmen000' Alıntı:ben log yiyorum help me pls
kardeşim mh loaderi yönetici olarak çalıştırın yeni exe dosyası gelicek işte o yeni exeyi çalıştırmadan önce log almamanız için mh loaderi bilgisayarınızdan silin konuda yazılmış zaten
silmiştim ztn ama :dodgy: neyse bidaha denicem bu gün![]()
HileliAdam851' Alıntı:alpmen000' Alıntı:Arrow' Alıntı:alpmen000' Alıntı:ben log yiyorum help me pls
uraşma kardeş sanırım fix sürekli log veriyo veya atıyo oyundan
alpmen000' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:alpmen000' Alıntı:Arrow' Alıntı:alpmen000' Alıntı:ben log yiyorum help me pls
uraşma kardeş sanırım fix sürekli log veriyo veya atıyo oyundan
olsun ben genede deniyeceğim Ramazan Akay bey
HileliAdam851' Alıntı:Ramazan kim ? gerçek hileli adam deilim sadece eskiden hayranıydım ismimi koydum böyle deyişme olsa deyişcemde yok işte![]()