Wo Long: Fallen Dynasty İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bilgilendirme

Wo Long: Fallen Dynasty, Team Ninja tarafından geliştirilen bir aksiyon-rol yapma oyunudur.
Oyun, 3mart 2023 yılında PC, PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformları için piyasaya sürüldü.

Wo Long: Fallen Dynasty, Çin kültürüne dayanan bir aksiyon-rol yapma oyunudur. Oyun, oyuncuların Çin tarihindeki mitolojik varlıklarla ve savaş sanatlarıyla karşılaşabilecekleri bir açık dünya sunar. Oyuncular, Wo Long adlı bir karakteri kontrol ederler ve oyun boyunca hikayeyti takip ederler.

Wo-Long-Fallen-Dynasty-—-But-Why-Tho-3.jpg

İnceleme

Wo Long: Fallen Dynasty, kötü bir PC optimizasyonuna sahip olan ve gereksiz yere yüksek bir fiyatla satılan bir oyundur. Oyunun grafikleri, düşük kalitesi nedeniyle kötü görünüyor ve optimize edilmemiş bir şekilde çalışıyor. Bu, oyunun oynanabilirliğini ciddi şekilde etkiliyor ve oyuncuların deneyimini olumsuz etkiliyor.

Hikaye ilerleyişi oldukça kötü tasarlanmış ve sıkıcıydı. Oyunun ilerleyişi oldukça yavaştı ve oyuncuların ilgisini çekmek için hiçbir şey yapmadı. Metacritic puanları da ortalama olan oyun, oyuncular tarafından genellikle ortalama puanlar aldı.

Wo Long: Fallen Dynasty, oyunculara birçok zorlu boss savaşı sunar ve bu savaşlar oyunun en iyi özelliklerinden biridir. Oyunun genel olarak bana kötü görünmesine rağmen, boss savaşlarında oldukça eğlendiğimi söyleyebilirim. Diğer tüm souls-like oyunlarında olduğu gibi, bossların hareketlerini okumak bana zevk verdi.

Savaş sistemine gelecek olursak kötü demesek de pek yeni değildi. Oyunun savaş mekanikleri, geliştiricinin diğer oyunu Nioh'a aşırı derecede benzer. Bu nedenle, Nioh'u da oynamış oyuncular savaşlarda çabuk sıkılabiliyor ve oyunu bırakmak zorunda kalabiliyorlar.

Sonuç olarak, Wo Long: Fallen Dynasty, kötü bir PC optimizasyonu, sıkıcı hikaye ilerleyişi, ortalama Metacritic puanları ve basit savaş mekanikleri nedeniyle hayal kırıklığı yaratan bir oyundur. Bu nedenle, bu oyuna para harcamadan önce başka alternatifleri araştırmak iyi bir fikir olabilir.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Elinize emeğinize sağlık umarım sorunsuz olur

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bilgilendirme

Wo Long: Fallen Dynasty, Sparky Entertainment tarafından geliştirilen bir aksiyon-rol yapma oyunudur.
Oyun, 3mart 2023 yılında PC, PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformları için piyasaya sürüldü.

Wo Long: Fallen Dynasty, Çin kültürüne dayanan bir aksiyon-rol yapma oyunudur. Oyun, oyuncuların Çin tarihindeki mitolojik varlıklarla ve savaş sanatlarıyla karşılaşabilecekleri bir açık dünya sunar. Oyuncular, Wo Long adlı bir karakteri kontrol ederler ve oyun boyunca hikayeyti takip ederler.

Wo-Long-Fallen-Dynasty-—-But-Why-Tho-3.jpg

İnceleme

Wo Long: Fallen Dynasty, kötü bir PC optimizasyonuna sahip olan ve gereksiz yere yüksek bir fiyatla satılan bir oyundur. Oyunun grafikleri, düşük kalitesi nedeniyle kötü görünüyor ve optimize edilmemiş bir şekilde çalışıyor. Bu, oyunun oynanabilirliğini ciddi şekilde etkiliyor ve oyuncuların deneyimini olumsuz etkiliyor.

Hikaye ilerleyişi oldukça kötü tasarlanmış ve sıkıcıydı. Oyunun ilerleyişi oldukça yavaştı ve oyuncuların ilgisini çekmek için hiçbir şey yapmadı. Metacritic puanları da ortalama olan oyun, oyuncular tarafından genellikle ortalama puanlar aldı.

Wo Long: Fallen Dynasty, oyunculara birçok zorlu boss savaşı sunar ve bu savaşlar oyunun en iyi özelliklerinden biridir. Oyunun genel olarak bana kötü görünmesine rağmen, boss savaşlarında oldukça eğlendiğimi söyleyebilirim. Diğer tüm souls-like oyunlarında olduğu gibi, bossların hareketlerini okumak bana zevk verdi.

Savaş sistemine gelecek olursak kötü demesek de pek yeni değildi. Oyunun savaş mekanikleri, geliştiricinin diğer oyunu Nioh'a aşırı derecede benzer. Bu nedenle, Nioh'u da oynamış oyuncular savaşlarda çabuk sıkılabiliyor ve oyunu bırakmak zorunda kalabiliyorlar.

Sonuç olarak, Wo Long: Fallen Dynasty, kötü bir PC optimizasyonu, sıkıcı hikaye ilerleyişi, ortalama Metacritic puanları ve basit savaş mekanikleri nedeniyle hayal kırıklığı yaratan bir oyundur. Bu nedenle, bu oyuna para harcamadan önce başka alternatifleri araştırmak iyi bir fikir olabilir.
artık oyunlar neden böyle kötü çıkıyor anlamıyorum ya Forspoken da böyle balon oldu neden bu hatalar yapılıyor ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
ben oyunu hiç beğenmedim tavsiye etmiyorum eskiler daha iyiydi her zaman için

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben ilk açılışta beğenmedim fakat deflect yapmaya ve birkaç farklı mekaniği bir arada kullanmaya başlayınca çok keyif vermeye başladı. Yalnız ne olduğunu bilmiyorum fakat bir şeyler oturmamış gibi geldi. Denemenizi tavsiye ederim.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Vuruş hissi , grafikleri çok güzel duruyor 900 tl olmasa (normal hali) net alırdım

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Wo Long: Fallen Dynasty hakkındaki dürüst incelemeniz için teşekkür ederim. Oyun hakkında körü körüne övgü ya da eleştiri yapmak yerine detaylı bir eleştiri sunan birini görmek güzel.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ilk defa souls like oynuyorum ama ilk boss'un ikinci formu yeni başlayanlar için zor bence. forumlarda ve reddit'te tecrübeli olanlar da bunu dile getirmişler. henüz sadece 20 defa öldüm. kısmetse 50-60 civarı geçerim.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Elinize emeğinize sağlık umarım sorunsuz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...