- Konuyu başlatan
PikachuTotem' Alıntı:Kardeşim face linkini versene çok acil...
kingleo222' Alıntı:Anti ahh ekle bro
kingleo222' Alıntı:Anti ahh ekle bro
kingwar732' Alıntı:kingleo222' Alıntı:Anti ahh ekle bro
Yaw Krdşm. Adamlar Ztn Anti AHH Ekliyorlar. Anti AHH Vermenin Durumu Bir DWORD Kullanan Adamı Öldürünce. Yani Durduk Yere Anti AHH Veriyorsa Dword Kullanan Kullanıcıları Öldürünce ANti AHH Geliyor. Adam Anti AHH Eklemmişse O Yüzdende Atabilir. Bide Aimbot ve AimBot Ultra Yoksa Verebilir Anti AHH!!
JustCaus' Alıntı:Kardeş Bi kere oyun içerisinde İnserte Basıp Bi Tıklasaydın Alta Alıp almadını Görseydik
xahmox' Alıntı:kingwar732' Alıntı:Yaw Krdşm. Adamlar Ztn Anti AHH Ekliyorlar. Anti AHH Vermenin Durumu Bir DWORD Kullanan Adamı Öldürünce. Yani Durduk Yere Anti AHH Veriyorsa Dword Kullanan Kullanıcıları Öldürünce ANti AHH Geliyor. Adam Anti AHH Eklemmişse O Yüzdende Atabilir. Bide Aimbot ve AimBot Ultra Yoksa Verebilir Anti AHH!!
DOSTUM VİDEODA ANTİ AHH VERMESİNİN SEBEBİ DWORD DAKİ KİLL KİCK TİR ENVANTER ÖZELLİĞİ OLMADIĞI İÇİN AİM BOT İLE ALAKASI YOK AMA BEN HİLEYE EK AİM BOT EKLEDİM
JustCaus' Alıntı:Kardeş Bi kere oyun içerisinde İnserte Basıp Bi Tıklasaydın Alta Alıp almadını Görseydik
kardeş insert e basacaksın menü gelecek aşa almadan inserte basacaksın gelecek bu kadar basit
if (Process.GetProcessesByName("wolftü.bin").Count<Process>() == 1)
https://www.facebook.com/MH-HaCk-1866532083581095/kingwar732' Alıntı:xahmox' Alıntı:DOSTUM VİDEODA ANTİ AHH VERMESİNİN SEBEBİ DWORD DAKİ KİLL KİCK TİR ENVANTER ÖZELLİĞİ OLMADIĞI İÇİN AİM BOT İLE ALAKASI YOK AMA BEN HİLEYE EK AİM BOT EKLEDİM
kardeş insert e basacaksın menü gelecek aşa almadan inserte basacaksın gelecek bu kadar basit
Krdş Bi FaceBook Adresini Atarmısın ÖM'den yada Yorumdan. Bi Yardıma ihtiyacım Varda.
Krdş Şu Assembly Kodunu Bana Bi Çevirirmisin
Kod:if (Process.GetProcessesByName("wolftü.bin").Count<Process>() == 1)
ahmet_27' Alıntı:kardeş hileyi guncellermisin log alıyor bu arada hileye real enventer eklersen çok sevinirim![]()