WolfCash Hack Güncel [22.10.2016]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
grasseyeman' Alıntı:
dertsiz55' Alıntı:
grasseyeman' Alıntı:
dertsiz55' Alıntı:
grasseyeman' Alıntı:
kardeşim oyun açılınca kapanıyor hile , yönetici olarak çalıştırdım .

Kardeşim Video 10 dk içerisinde Eklenecektir Ona Bakrsın Kesin Senin Pcde Sorun
dediğin gibi wolftü açıyorum oyun açılırken hileyi yönetici olarak çalıştırıyorum . oyun içinde İnsert tuşuna basınca kapanıyor.

Kardeşim İlk İnser tuşuna Bastığın zaman oyunu alta alır eminmisin wolfteamın tamamen kapandığına

wolftü kapanmıyor. İnsert tuşuna basınca hile kapanıyor

dertsiz55' Alıntı:
grasseyeman' Alıntı:
dertsiz55' Alıntı:
grasseyeman' Alıntı:
kardeşim oyun açılınca kapanıyor hile , yönetici olarak çalıştırdım .

Kardeşim Video 10 dk içerisinde Eklenecektir Ona Bakrsın Kesin Senin Pcde Sorun
dediğin gibi wolftü açıyorum oyun açılırken hileyi yönetici olarak çalıştırıyorum . oyun içinde İnsert tuşuna basınca kapanıyor.

Kardeşim İlk İnser tuşuna Bastığın zaman oyunu alta alır eminmisin wolfteamın tamamen kapandığına

byPj4V.png

bide şu hatayı veriyor. ilk başta vermemişti.

Kardeşim şimdi bilgisayarıma gir orda windows klasörüne gir windows klasörünün içindeki xspirit.sys ve xhunter1.sys Dosyalarını sil eğer silinmez ise masa üstüne at ve sonra tekrar hileyi çalıştır.

Üye
9 HİZMET YILI
oyunda envanter hilesini çalıştırıyorum 30 saniye felan kullanıyom silahları ondan sonra aa yasaklı eşya kullandınız dio çözümü nasıl

Üye
9 HİZMET YILI
Üye
9 HİZMET YILI
Niroshii' Alıntı:
dertsiz55' Alıntı:
Niroshii' Alıntı:
moruk envanter ahh veri,yor ve hile fix....

sizden kaynaklan sorun hile çalışıyor

Burakisgood' Alıntı:
Çalışıyor güzel proje. :)

teşşekkürler :)

hocam hata veriyor oyunu açarken daha fazla ayrıntı cointune ve quit diye sekmeler diyorum cointuneye hep tıklıyom bişey olmuyo yine aynı hata gelip duruyo quit tıklıyom hile kaanıyo
Kardeşim Form1 Hatası yada net frework hatası alıyosun konumdaki yazılara dikkat et en üste o hatanın çözümünü verdim

ademalemin' Alıntı:
Gardaşım link nerde

Buyur   http://s5.dosya.tc/server3/r3eva9/WolfCash_v1.2.exe.html

Üye
9 HİZMET YILI
kardeş giriyorum xinggode ye giriyorum tıklıyorum açıyorum bi küçük dikdörtgen alanı çıkıyo microsoft network indirdim hepsini ama yine olmuyor

kardeş giriyorum xinggode ye giriyorum tıklıyorum açıyorum bi küçük dikdörtgen alanı çıkıyo microsoft network indirdim hepsini ama yine olmuyor

ademalemin' Alıntı:

acil cevap

kardeş hileye geçiş hatası war bende yazarsan cevap seeviinirim

Üye
9 HİZMET YILI
ademalemin' Alıntı:

ademalemin' Alıntı:

acil cevap

kardeş hileye geçiş hatası war bende yazarsan cevap seeviinirim

Yönetici Olarak Açıyorsun demi

Üye
9 HİZMET YILI
Güzelmiş Saol Denedim Deniyorum Denedim :D Saçma Oldu AmA ADAMIN DİBİİSN !'!'!'!'!'!'!'!

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
wolfcasha yazınca nakıt hilesi zannettım ama genede basarlarının devamını dılerım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...