- Konuyu başlatan
-
grasseyeman' Alıntı:dertsiz55' Alıntı:grasseyeman' Alıntı:dediğin gibi wolftü açıyorum oyun açılırken hileyi yönetici olarak çalıştırıyorum . oyun içinde İnsert tuşuna basınca kapanıyor.dertsiz55' Alıntı:grasseyeman' Alıntı:kardeşim oyun açılınca kapanıyor hile , yönetici olarak çalıştırdım .
Kardeşim Video 10 dk içerisinde Eklenecektir Ona Bakrsın Kesin Senin Pcde Sorun
Kardeşim İlk İnser tuşuna Bastığın zaman oyunu alta alır eminmisin wolfteamın tamamen kapandığına
wolftü kapanmıyor. İnsert tuşuna basınca hile kapanıyor
dertsiz55' Alıntı:grasseyeman' Alıntı:dediğin gibi wolftü açıyorum oyun açılırken hileyi yönetici olarak çalıştırıyorum . oyun içinde İnsert tuşuna basınca kapanıyor.dertsiz55' Alıntı:grasseyeman' Alıntı:kardeşim oyun açılınca kapanıyor hile , yönetici olarak çalıştırdım .
Kardeşim Video 10 dk içerisinde Eklenecektir Ona Bakrsın Kesin Senin Pcde Sorun
Kardeşim İlk İnser tuşuna Bastığın zaman oyunu alta alır eminmisin wolfteamın tamamen kapandığına
bide şu hatayı veriyor. ilk başta vermemişti.
inter0640' Alıntı:Helal be ali 10 numara
dertsiz55' Alıntı:Niroshii' Alıntı:moruk envanter ahh veri,yor ve hile fix....
sizden kaynaklan sorun hile çalışıyor
Burakisgood' Alıntı:Çalışıyor güzel proje.
teşşekkürler
Kardeşim Form1 Hatası yada net frework hatası alıyosun konumdaki yazılara dikkat et en üste o hatanın çözümünü verdimNiroshii' Alıntı:dertsiz55' Alıntı:Niroshii' Alıntı:moruk envanter ahh veri,yor ve hile fix....
sizden kaynaklan sorun hile çalışıyor
Burakisgood' Alıntı:Çalışıyor güzel proje.
teşşekkürler
hocam hata veriyor oyunu açarken daha fazla ayrıntı cointune ve quit diye sekmeler diyorum cointuneye hep tıklıyom bişey olmuyo yine aynı hata gelip duruyo quit tıklıyom hile kaanıyo
ademalemin' Alıntı:Gardaşım link nerde
ademalemin' Alıntı:kardeş giriyorum xinggode ye giriyorum tıklıyorum açıyorum bi küçük dikdörtgen alanı çıkıyo microsoft network indirdim hepsini ama yine olmuyor
kardeş giriyorum xinggode ye giriyorum tıklıyorum açıyorum bi küçük dikdörtgen alanı çıkıyo microsoft network indirdim hepsini ama yine olmuyor
ademalemin' Alıntı:kardeş giriyorum xinggode ye giriyorum tıklıyorum açıyorum bi küçük dikdörtgen alanı çıkıyo microsoft network indirdim hepsini ama yine olmuyor
kardeş giriyorum xinggode ye giriyorum tıklıyorum açıyorum bi küçük dikdörtgen alanı çıkıyo microsoft network indirdim hepsini ama yine olmuyor
acil cevap
kardeş hileye geçiş hatası war bende yazarsan cevap seeviinirim
NCT' Alıntı:ben form1 hatası alıyorum frameworku indirdim hala aynı hatayı alıyorum düzeltirseniz sevinirim...
grasseyeman' Alıntı:kardeşim oyun açılınca kapanıyor hile , yönetici olarak çalıştırdım .
NCT' Alıntı:ben form1 hatası alıyorum frameworku indirdim hala aynı hatayı alıyorum düzeltirseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?