WolfExclusive Yapım Aşaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
JqBb0E.png

Bende Bu İşin İçindeyim.
Eklenmesini İstediğiniz Özellikleri Yazabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
dövme de olsun ama atıyo benı sadee dword atmıyo

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
salakburakk' Alıntı:
İsim Değiştirme Ve Haykırma nolur yaparsan helel olsun

İsim Değiştirmeyi Yaparım Kardeşim.Fakat Haykırma Olmaz Çünkü Server ve Client Arasında Olan Şeyler Zor Oluyor.İsim Değiştirmede Öyle Fakat Farklı Yöntemleri Mevcut.

rapper1' Alıntı:
dövme de olsun ama atıyo benı sadee dword atmıyo

Dövme Ekleriz Kardeşim Dert Etme Kullanırsın Gözükmese Bile İşler.Bu Arada Atmanın "A" sı Bile Yaşanmaz Hilede. Diğer Hilelere Göre İleri Düzey Kodlama Yapıyorum.

Bu Arada Hiledeki Aimbot ve Esp Kısımları Gerçekten Vardır Hiçbiri Gösteriş Olsun Diye Eklenmemiştir.

Üye
9 HİZMET YILI
Atmanın a sı ypaılmaz demişşin cold hack Gibi hilelerde atma mevcut + Wlp ScreenShotu BUlanık Olmus Daha İyisini Yapabilirsin

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
İsim Değiştirme Gelsin Diyenler...

Üye
9 HİZMET YILI
beyler lütfen lamerlik yapmayalım adamın v.b. den bile anladığı yok burda hava basıyor zaten herşey belli :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
By Raptor' Alıntı:
Atmanın a sı ypaılmaz demişşin cold hack Gibi hilelerde atma mevcut + Wlp ScreenShotu BUlanık Olmus  Daha İyisini Yapabilirsin

Kardeşim Yanlış Anlamışsın.Oyundan Atmaz Açısından Atmanın "A"sı Yaşanmaz Demek İstedim. Evet Screenshot kısmını arkadaşımdan aldım bu şekilde geldi photoshop ile düzeltmem lazım. Editlemesi biraz zor oluyor byte olarak çevrildiği için.

GameMafia' Alıntı:
gercekte onun degıldır beyler ...

Ben İlk Defa Hile Yapmıyorum Kardeşim ve Hileyi Kodladığıma Dair Bir Kanıt Atarım Merak Etme :)

ByDesing' Alıntı:
vay vay vayyy bak sen şu işe..

Vay Vay Vay Bngl Showoff Yapıyorum.

naderonbirnedeu' Alıntı:
beyler lütfen lamerlik yapmayalım adamın v.b. den bile anladığı yok burda hava basıyor zaten herşey belli :)

Kardeşim Yalan yok Vb İle Haşır Neşir Değilim Ama Lamerlik Konusunda Katılmıyorum.Hatta istersen bir tartışalım kimin lamer olduğu anlaşılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...