Çalışmıyor WolfFeaR VİP v1.1 [Real Character,Dövme Hack,Envanter Hack ve Daha Fazla]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
alibaba5760' Alıntı:
alibaba5760' Alıntı:
Hala Log Hatası Veriyor Ve wolftü Bin açılamadı diyor HİLE BOZUKTUR ARKADAŞLAR !

VE LOG KONUSUNDA VİDEO ATIP BIRAKIYOR CEVAP BİLE VERMİYOR :(  :mad:

tekrar indir videoyu izle aynılarını yap sonra nader11ndeu'nun log çözümü konusuna bak olmaz ise tw ver yapıyım!.!

Üye
9 HİZMET YILI
ÜzgünBirey' Alıntı:
alibaba5760' Alıntı:
Hala Log Hatası Veriyor Ve wolftü Bin açılamadı diyor HİLE BOZUKTUR ARKADAŞLAR !

arkadaşım bana küfür ettirme diyorum ki resource hacker programını kullan sen malsan banane anlatım yapıldığı halde bir şey anlamıyorsunuz burda anca bozuk felan diyorsunuz emeğiniz bile yok sadece yan gelip yatıyorsunuz o yüzden mi  yetkililer çalışıyor 
acayip zeki kardeşim kullandım diyorum olmadı

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
alibaba5760' Alıntı:
ÜzgünBirey' Alıntı:
arkadaşım bana küfür ettirme diyorum ki resource hacker programını kullan sen malsan banane anlatım yapıldığı halde bir şey anlamıyorsunuz burda anca bozuk felan diyorsunuz emeğiniz bile yok sadece yan gelip yatıyorsunuz o yüzden mi  yetkililer çalışıyor 

lütfen forumdaki nader11ndeu'nun çözüm konusunu incele sonra tekrar indir işlemi tekrar uygula olmazsa bana tw ver yapıyım :keyif:

Üye
9 HİZMET YILI
ÜzgünBirey' Alıntı:
alibaba5760' Alıntı:

lütfen forumdaki nader11ndeu'nun çözüm konusunu incele sonra tekrar indir işlemi tekrar uygula olmazsa bana tw ver yapıyım :keyif:
nader11ndeu'nun çözümüne baktım fakat orda xigncode.log diyor ama bende o yok ::(  yardım et bi kardeş

cevap ver lütfen kardeşim :(

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
alibaba5760' Alıntı:
ÜzgünBirey' Alıntı:
nader11ndeu'nun çözümüne baktım fakat orda xigncode.log diyor ama bende o yok ::(  yardım et bi kardeş

cevap ver lütfen kardeşim :(

xigncode.log yani metin melgesidir. :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
#Rez daha da gelişmiş halini yapmanda başarılar envanterden yapmalı geniş kullanımlı bişey daha rahat olur bol şans +1

#Rez daha da gelişmiş halini yapmanda başarılar envanterden yapmalı geniş kullanımlı bişey daha rahat olur +1

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Kursad123' Alıntı:
#Rez daha da gelişmiş halini yapmanda başarılar envanterden yapmalı geniş kullanımlı bişey daha rahat olur bol şans +1

#Rez daha da gelişmiş halini yapmanda başarılar envanterden yapmalı geniş kullanımlı bişey daha rahat olur +1

önerini uygulamaya çalışacağım :)

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Gerçek hile budur.Veledin teki kendi hilesi gibi hilemi paylaşmıştır.

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
\\Güncel ++
Sorun yaşayanlar yorum yaparak bildirebilirsiniz...

Üye
9 HİZMET YILI
bro tamam on numara harika hile yapmışsında bir yardım etsen Ben hileyi indirdim hiç log veriyormu denemeden resource hacker den değiştirilmesi gereken yerleri değiştirdim Hile düzgün bir şekilde başlıyor ama wolfteamı hile açıkken açmaya çalıştığımda wolftü çalışmayı durdurdu diyor Missing dll falan diye ufak bir hata daha var anlıyacağın olmuyor bildiğin birşey var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...