MelanKolic19' Alıntı:WEQW bi dosya tc açığı buldun diye Açıker havalarınamı gridin la ADASDA
Emin ol bi başka sitede açık bulamassın zaten onuda sen bulmamışsındır vardı QWEQW
ÜzgünBirey' Alıntı:MelanKolic19' Alıntı:WEQW bi dosya tc açığı buldun diye Açıker havalarınamı gridin la ADASDA
Emin ol bi başka sitede açık bulamassın zaten onuda sen bulmamışsındır vardı QWEQW
bu yorumuna çok güldüm dosya.tc de o açığı ilk kez tht de 6 ay önce bldum ayrıca dosya.co açığınıda buldum sen ne diyon ?
başkalarındada o açık var dosyaupload dışında var . bana gelipte burada bişey öğretme açıkları deneye deneye buluyorum.
MelanKolic19' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:bu yorumuna çok güldüm dosya.tc de o açığı ilk kez tht de 6 ay önce bldum ayrıca dosya.co açığınıda buldum sen ne diyon ?
başkalarındada o açık var dosyaupload dışında var . bana gelipte burada bişey öğretme açıkları deneye deneye buluyorum.
Tht demi paylaşmışlar
Sen paylaşamdan önce yotuubeda milletin upload ettiği hileler birbir kırılıyordu wqeqw YANİ vardı zaten bu şey şimdi sen paylaşmış oldun orası ayrı SADASDASD
gostramp' Alıntı:csh otomatik olmmuyo
lan hadi ordan sen payaltıysan neden Daha önce burda paylaşmadın WEWQEÜzgünBirey' Alıntı:MelanKolic19' Alıntı:Tht demi paylaşmışlar
Sen paylaşamdan önce yotuubeda milletin upload ettiği hileler birbir kırılıyordu wqeqw YANİ vardı zaten bu şey şimdi sen paylaşmış oldun orası ayrı SADASDASD
tht de ben paylaştımpeki dosya.co açığını biliyonuz mu veya dosya.pro
gostramp' Alıntı:csh otomatik olmmuyo
otomatik oluyor kardeşim sadece bir kez tıklaman lazım formda oluşan bi hata
MelanKolic19' Alıntı:lan hadi ordan sen payaltıysan neden Daha önce burda paylaşmadın WEWQEÜzgünBirey' Alıntı:tht de ben paylaştımpeki dosya.co açığını biliyonuz mu veya dosya.pro
otomatik oluyor kardeşim sadece bir kez tıklaman lazım formda oluşan bi hata
Tht den görüpte geliyonuz buraya SADASDAS
ÜzgünBirey' Alıntı:MelanKolic19' Alıntı:lan hadi ordan sen payaltıysan neden Daha önce burda paylaşmadın WEWQE
Tht den görüpte geliyonuz buraya SADASDAS
ben paylaştım diyom anlamıyon mu peki dosya.co açığını kim biliyor ? veya dosya.pro sen daha index desem shell desem öle bakan
MelanKolic19' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:ben paylaştım diyom anlamıyon mu peki dosya.co açığını kim biliyor ? veya dosya.pro sen daha index desem shell desem öle bakan
dosya proda açık felan yok bu bir
Ayrıca inddex le shellmi dedin WQEWQEQEWE,
Tht lameri olduğunda burdan anlaşıldı uğraşmiycam senle hileni indirdim ***** ayıyom şimdi hadi sana g.o
MelanKolic19' Alıntı:WAEDWQEQ öyle tyutuştunki ne dediğini bilmiyosun bu bir
dosya proyla en ufak açığı bana kanıtla hadi bu iki
Lamer konusuna deyinmiycem bariz zaten
Tht lameri dedim tht ye lamer demedim farklı yerelere çekme çabaları neyse derdin anlaşıldı Ağla sen
Son yorum buda 5
kobaymesene' Alıntı:insanlar trojen virüsünün ne olduğunu bilmiyomu zanediyon
kobaymesene' Alıntı:insanlar trojen virüsünün ne olduğunu bilmiyomu zanediyon
inandın mı sonundaMelanKolic19' Alıntı:kobaymesene' Alıntı:insanlar trojen virüsünün ne olduğunu bilmiyomu zanediyon
Virüs var indirme sen WQEQWEQW Ulan etraf enai dolu yaw
ÜzgünBirey' Alıntı:inandın mı sonundaMelanKolic19' Alıntı:Virüs var indirme sen WQEQWEQW Ulan etraf enai dolu yawADSA:ADSS: vlla anlamıyom nasıl virüs
![]()
MelanKolic19' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:inandın mı sonundaADSA:ADSS: vlla anlamıyom nasıl virüs
![]()
kardeş burda banamı gönderme yapıyon aşk olsun yaw
Sana demedim her ota b*ka atlama
ÜzgünBirey' Alıntı:MelanKolic19' Alıntı:kardeş burda banamı gönderme yapıyon aşk olsun yaw
Sana demedim her ota b*ka atlama
o anlamda demedim dosya.pro açığını dedim ya
![]()