Üye
Bu video ve konu tamamen bana aittir.Başka forumlarda izinsiz paylaşılması yasaktır.Video altında linkler bulunmaktadır.İyi Seyirler.
+1 REP BENİ MUTLU EDER
+1 REP BENİ MUTLU EDER
Memorysevdası' Alıntı:Kardeş yardım edermisin lütfen bende aeria kurululmuyo indidim falan hesabda açtım ama hep part2 de kalıyor bi ileri bi geri geliyor yardım edermisin olursa +1 rep![]()
MichaelScofield' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:Kardeş yardım edermisin lütfen bende aeria kurululmuyo indidim falan hesabda açtım ama hep part2 de kalıyor bi ileri bi geri geliyor yardım edermisin olursa +1 rep![]()
Bendede o hata vardı.Setupu tekrar indir
MichaelScofield' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:Kardeş yardım edermisin lütfen bende aeria kurululmuyo indidim falan hesabda açtım ama hep part2 de kalıyor bi ileri bi geri geliyor yardım edermisin olursa +1 rep![]()
Bendede o hata vardı.Setupu tekrar indir
FELOKSSS' Alıntı:teşekkürler yarrarlı konu
EmreAGABEY' Alıntı:hediyeler ne beyler
Memorysevdası' Alıntı:MichaelScofield' Alıntı:Bendede o hata vardı.Setupu tekrar indir
ya zaten hep baştan indiriyom olmuyo![]()
D4RKHeuSTR' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:ya zaten hep baştan indiriyom olmuyo![]()
aeria da ben de dword olmuyo bende sildim Ama Latino yu indir sende
MichaelScofield' Alıntı:D4RKHeuSTR' Alıntı:aeria da ben de dword olmuyo bende sildim Ama Latino yu indir sende
Latinodada çok lag var :ÇD
Memorysevdası' Alıntı:MichaelScofield' Alıntı:Latinodada çok lag var :ÇD
ya bilader ben aeria kuramıyorum girip konuma çözümünü yazardmısın rica etsem![]()
MichaelScofield' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:ya bilader ben aeria kuramıyorum girip konuma çözümünü yazardmısın rica etsem![]()
Kardeşim biliyorum ya![]()