Kardeş Ciddimisin ?aga gitti car ya katrei vardı 5 gunluk
Kardeş Ciddimisin ?aga gitti car ya katrei vardı 5 gunluk
Kardeşim Ne dediğini tam olarak anlamadım daha detaylı anlatır mısın ?ıgunler memoryhackers ben ban yemedim dword v 8.0 dword lite 4.0 kullandım ama kesınlıkle ban yemedim dwordlıte guncellenmese bence iyiydi ban atmıor hemde memoryhackers dier beyler eger wolfa 24. 25 girdiyseniz ogler herkese ban atma kararı verdi herkesin hakkında cezai işlem baslattılar o yazıları gordum oyuna girdimde direk cıktım oyunu herseyi kapadım sizde benim gibi yaparsanız seviniriz
ne yalan söyleleyim çok inandırıcısın.24.7.2017.25.7.2017 ogler ban atma kararı verdi wolftaymda kamp girdikten sonra herkesin hakkında cezai işlem baslattılar ben yazıyı gordum direk kapadım oyunu benim yaptıgım gibi yaparsanız ban yemessiniz kendim gordum .dikkat. herkesin hakkında cezai işlem baslatılcak yazıordu
Kardeş sen bizle daşakmı geçiyorsun ?24.7.2017.25.7.2017 ogler ban atma kararı verdi wolftaymda kamp girdikten sonra herkesin hakkında cezai işlem baslattılar ben yazıyı gordum direk kapadım oyunu benim yaptıgım gibi yaparsanız ban yemessiniz kendim gordum .dikkat. herkesin hakkında cezai işlem baslatılcak yazıordu
24.7.2017.25.7.2017 ogler ban atma kararı verdi wolftaymda kamp girdikten sonra herkesin hakkında cezai işlem baslattılar ben yazıyı gordum direk kapadım oyunu benim yaptıgım gibi yaparsanız ban yemessiniz kendim gordum .dikkat. herkesin hakkında cezai işlem baslatılcak yazıordu
kardeş hiledeki silahlar atılmıyo ama bi bug unu buldum kendi env deki silalar yere atıılıyo klan vs atıyodumKardeş Ciddimisin ?Hilede zaten envanter hilesinde var bütün silahlar
![]()
ıgunler memoryhackers ben ban yemedim dword v 8.0 dword lite 4.0 kullandım ama kesınlıkle ban yemedim dwordlıte guncellenmese bence iyiydi ban atmıor hemde memoryhackers dier beyler eger wolfa 24. 25 girdiyseniz ogler herkese ban atma kararı verdi herkesin hakkında cezai işlem baslattılar o yazıları gordum oyuna girdimde direk cıktım oyunu herseyi kapadım sizde benim gibi yaparsanız seviniriz