wolftü 11 mayıs yaması yeni karakter kodları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
[font=arial, tahoma]Merhaba arkadaşlar sizlere wolftü 11 mayıs yaması ile yeni gelen karakter valuelerini vericem.Envanter hack'a istediginiz karakterin valuesini girerek kullanabilirsiniz.[/FONT]

[font=arial, tahoma]Kırmızı Takım :[/FONT]

[font=arial, tahoma]James Douglas - Özel Versiyon (kırmızı takım)[/FONT]

[font=arial, tahoma]Value :  30234[/FONT]

6uod.jpg

[font=arial, tahoma]Kurt versiyonu[/FONT]

[font=arial, tahoma]
6uoi.jpg
[/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]Rose Fox - Özel versiyon (kırmızı takım)[/FONT]
[/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]Value :  30235[/FONT]
[/FONT]

[font=arial, tahoma]
6uon.jpg
[/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]Kurt versiyonu[/FONT][/FONT]

6uow.jpg

[font=arial, tahoma]Mavi Takım[/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma] Jack Brewster :[/FONT]
[/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]Value :  30233[/FONT]
[/FONT]

[font=arial, tahoma]
6uo0.jpg
[/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]Kurt versiyonu[/FONT][/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]
6uo5.jpg
[/FONT]
[/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]Sahale Mora - Özel versiyon (Mavi takım)[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]Value :  30232[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]
6umo.jpg
[/FONT]
[/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]Kurt versiyonu[/FONT][/FONT][/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]
6ums.jpg
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[font=arial, tahoma][font=arial, tahoma][font=arial, tahoma]İyi Eğlenceler[/FONT][/FONT][/FONT]

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hsn6447' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
hsn6447' Alıntı:
sa kardeşim yardımcı olurmusun

a.s buyur kardeşim

sen kodlamayı bilmiyordun galiba kodlamayı yaptım oyuna girerken wolftü bin açık değil işlem başarlı olamadı diyor sen bi konu açsan yardımcı olurmusun sen açarsan yazarlar lütfen

http://memoryhackers.org/uye-dark-hack.mh

bu arkadaşımız kodlamayı falan herseyi biliyor kardeşim istersen ona sorabilirsin beni arrow gönderdi de o cevap yazar yada konularından birine yaz cevap yazar kardeşim şimdi ben bilmediğim bir konu  paylasırsam adamlarda yapamayınca çözüm isticektir bende blimiyorum dersem ee adamlar dicek niye o zaman paylaşıyorsun benimde zoruma gider kardeşim haklılarda yani o yüzden yukarıda verdiğim arkadaşa sorabilirsin kendiside hile yapıyo tercübesi var

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arrow' Alıntı:
hsn6447' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
hsn6447' Alıntı:

a.s buyur kardeşim

sen kodlamayı bilmiyordun galiba kodlamayı yaptım oyuna girerken wolftü bin açık değil işlem başarlı olamadı diyor sen bi konu açsan yardımcı olurmusun sen açarsan yazarlar lütfen

bu arkadaşımız kodlayı falan herseyi biliyor kardeşim istersen ona sorabilirsin beni arrow gönderdi de o cevap yazar yada konularından birine yaz cevap yazar kardeşim şimdi ben bilmediğim bir konu  paylasırsam adamlarda yapamayınca çözüm isticektir bende blimiyorum dersem ee adamlar dicek niye o zaman paylaşıyorsun benimde zoruma gider kardeşim haklılarda yani o yüzden yukarıda verdiğim arkadaşa sorabilirsin kendiside hile yapıyo tercübesi var
eyv adamsın sen D:

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hsn6447' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
hsn6447' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
hsn6447' Alıntı:

a.s buyur kardeşim

bu arkadaşımız kodlayı falan herseyi biliyor kardeşim istersen ona sorabilirsin beni arrow gönderdi de o cevap yazar yada konularından birine yaz cevap yazar kardeşim şimdi ben bilmediğim bir konu  paylasırsam adamlarda yapamayınca çözüm isticektir bende blimiyorum dersem ee adamlar dicek niye o zaman paylaşıyorsun benimde zoruma gider kardeşim haklılarda yani o yüzden yukarıda verdiğim arkadaşa sorabilirsin kendiside hile yapıyo tercübesi var
eyv adamsın sen D:

eyvallah kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...