Çözüldü Wolftü aah yasaklı hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Wolfteamda oynarken aah yasaklı eşya diyip ara sıra oyundan atılıyorum hile kullananlar var galiba bu konu hakkında yardım istiyorum bu aah yasaklı eşyayı nasıl engelleyebilirim

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
3 silah alt alta olunca öyle yapıyor ya 3 silah olmaması lazım bi tane tabanca olunca atmıyor
Post automatically merged:

3 silah alt alta olunca öyle yapıyor ya 3 silah olmaması lazım bi tane tabanca olunca atmıyor
sunucu seçmeden önce envarteri açarsan tek silah koyabiliyorsun ama envantere 1 kere girip düzeltmen lazım yoksa 2.slotta açılır bazen 3 de açılıyor ne yazik ki

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
3 silahla değil de oyunda ağır silah tarzı silah alıyorsan ondan dolayıdır. Eskiden aa12 falan alırdım onu çok verirdi. Silahlara legendi vesaire tabancaya da magnum alırsan sorunsuz oynarsın benim her zamanki slotlarım çünkü.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ağır silah almamaya dikkat et dostum
seri saçma atan otomatik ağır silahları envanterine ekleme yapma yani

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bunu bizde yaşıyoruz hilesiz oynarken bi hile var odadaki herkesi atabiliyorlar vlp galiba ismi ücretli satılıyor o da olabilir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ağır silahtan dolayı çıkarıyor olabilir bu sorun birde karşıdaki adamda wlp olabilir bu durumda var

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Wolftü hilesi kapandığı için artık bir önemi yok. Ayrıca wolftü için bir hile tekrar gelmeyecek.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Wlp yi nasıl engelleyebiliriz?
Engellemenin bi yolu yok bildiğim kadarıyla oyun görevlileri satıyor diyorlar doğru da olmayabilir ama söyle düşün karşıdaki adam yani senin odanda olan adam senin bilgisayarındaki oyunu kapata biliyor direk masa üstüne atabiliyor seni yada ahhh yasaklı ile atıyor ben 1 ay öncesine kadar hilesiz oynuyordum adamlar geliyor klan wsye 3 3 atıyoruz bizim 2 kişiyi oyunda atıyor ah yasaklı eşya ile tek kalıyorsun ama hile kullanıyorsan ondan da kaynaklı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...