Wolftü "Ahh Yasaklı Eşya Kullandınız" Sebep ve Çözümünü bilen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Selamunaleyküm arkadaşlar.
Başlıktan anlayacağınız gibi wolftü de, "ağır silah" kullandığım zaman hilede "anti ahh" ekli olmasına rağmen bu şekilde bir sıkıntım var. Ağır silahla normal hızda ateş ettiğim zaman sorun yok ama seri ateş ettiğim zaman ve bir kaç adam öldürünce hemen yasaklı eşya atıyor. Geçen yıl böyle bir sıkıntı yoktu bu arada, son bir yıldır bu sorun var. İçerik hakkında bilgisi olupta yorum yapılırsa sevinirim, teşekkürler.

Not: Ekleyeceğim videolarda göreceğiniz gibi "Ağır silah kullanma" vb. pointerler var ve kullanıyorum. Mod, takım, silah bölümlerini değiştirmek işe yaramıyor (o yüzden modu kurt avı filan yap diye yorum atmayın lütfen). Tecrübeli kişilerin yorum ve önerilerini bekliyorum.
1. videoda göreceğiniz gibi snıper modunda bütün silahları kullanıyorum sorun yok ama video sonunda ağır silahları seri ateşleyince yasaklı atıyor.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yasaklı Eşya Genellikle WLP Olanlar Atıyor Ama Normal Oyunu Bende Oynuyorum Böyle Bir Uyarı Çıkmıyor Büyük İhtimalle Bu Kadar Fazla Mermi Attığın İçin wolftü Bu Konuda Hata Veriyor Seni Oyundan Atıyor Normal Oynarsan Bu Problem Yok Çünkü Hileyle Alakalı Bir Durum

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hocam bu rapid fire için bypass bul ama sağlam olanından.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hocam bu rapid fire için bypass bul ama sağlam olanından.
Bypasla ilgisi yok, kullandığım hilede zaten bypasss var, olmasa hileyi kullanamazdım.

Yetkili arkadaşlar konu yanlış yere taşındı, bu oyunun normal hatası değil, ben hile konusunda destek talep etmiştim, konuyu eski yerine taşır mısınız lütfen.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
[QUOTE = "africanodz07, gönderi: 3420700, üye: 2353290"]
Baypass bulman gerekiyor.
[/QUOTE]ya
Baypass bulman gerekiyor.
ciddimisin :) yorum kasmak için abuk subuk şeyler yazmayın. anlayan yorum yazsın diye not ekledim oraya, oysa senin-sizin ne hile kodlamakla ne de bypassla bir alakanız yok, o yüzden bilmediğiniz işlere boş yorum yazmayın.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kendi hilen varsa ondan dolayı by passı araştırman yaranına olur
bendede diyor ama genelde odadan atılıyorsa biri oda buga giriyor
hadi işin rast gelsin bro

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bir çözümü yok diye biliyorum çünkü ara sıra bende de aynı sorun oluyor tekrar oyuna giriyorum düzeliyor

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ahh bypasslar vardı 1 sene önce kullaniyordum fixlenmediyse kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
wolftü de anti ahh pointeri kullanıyoduk bide aimbot eklediğinde çözülüyodu esas sebebi ise envanterinde olmayan silahları kullanıyor olman bizdede veriyodu aynı hatayı envanter hilesini kapat dene bak atmaz en son hatırladığımda böyleydi

Son düzenleme:
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Yasaklı Eşya Genellikle WLP Olanlar Atıyor Ama Normal Oyunu Bende Oynuyorum Böyle Bir Uyarı Çıkmıyor Büyük İhtimalle Bu Kadar Fazla Mermi Attığın İçin wolftü Bu Konuda Hata Veriyor Seni Oyundan Atıyor Normal Oynarsan Bu Problem Yok Çünkü Hileyle Alakalı Bir Durum
Wlp ve gold olanlar atiyoe ama hilede bilmiyorum seckin uye olunca bende kullanacan ama boyle taramiyacam tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...