Çalışmıyor wolftü Aimsiz Envanter Hack V7[02.03.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
wolftü, wolftü hileleri, wolftü hack, wolftü 2016, wolftü 2016 hileleri, wolftü 2016 hack, wolftü hilesi, wolftü envanter, wolftü karekter hilesi, wolftü og bugu, wolftü silah hilesi,
-wolftü Envanter Hack V7-
:calis:
o0r5pQ.png

:kullan:
1) "wolftü Envanter Hack V7.rar" dosyasının içindekileri masaüstünüze çıkartın.
2) "wolftü Envanter Hack V7.exe" dosyasını xingcode3 Dolarken yönetici olarak çalıştırın. (Yönetici olarak çalıştırmazsanız program düzgün çalışmayabilir.)
3)Hileyinin Keyfini Sürün :cool:

:resim:
7719inciw184513.png

-Log Kaldırma-
:özellik:
1)Aimsiz Envanter Hack
2)Real Anti0hp[Paralı Hiledeki gibi]
3)AntiAhh
4)Bıcak Hilesi[Öğretici envanterde ki bıcak sorunu kalkmıştır.]

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.
:indir:

VirüsTotal:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:not:
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
9 HİZMET YILI
hocam oyundan atıyor log veriyor o dediğiniz videodakinide yaptım yine olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hocam, Maalesef "Log" veriyor. Her yolu denedim, Her denemem de "Log" hatası veriyor. İçeriğini değiştirip, İsmini Vs.Vs. değiştirip tekrar tekrar deniyorum. Hep aynı hatalar, Log - Log ve Log ...

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Evt Son zamanlarda Cıkardıgın Hacklar Sureklı log verıyor Cıkardıgın Illegal Hackta LOg verıyor Lutfen kendıne gel sen bu deılsın

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
Evt Son zamanlarda Cıkardıgın Hacklar Sureklı log verıyor Cıkardıgın Illegal Hackta LOg verıyor Lutfen kendıne gel sen bu deılsın

logun çözümü adlı video yaparsan log mog kalmaz :)

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
RaasielX' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:

Hıleyı Bypass Ederek paylasırsan daha yararlı olabılır ama bıdahakı sefere Daha guclu gel kucuk hılelerle deıl Adına yakısır efsane bır hıleyle donersen Hem saygınllıgın artar hem sevenlerın bende senı sevıyorum  hadı yaparsın ınanılmaz beklentılerım var senden

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
RaasielX' Alıntı:

Hıleyı Bypass Ederek paylasırsan daha yararlı olabılır ama bıdahakı sefere Daha guclu gel kucuk hılelerle deıl Adına yakısır efsane bır hıleyle donersen Hem saygınllıgın artar hem sevenlerın bende senı sevıyorum  hadı yaparsın ınanılmaz beklentılerım var senden

teşekkürler log u önlemek için yeni yöntemler var ama zor kodlar :)

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
RaasielX' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:

Kolay gelsın O zaman Hem senın dword kodlayıcılarla ne farkın var Adamlar muthıs hıle kurmuslar logda vermıyor onlarda ınsan sende 
sadece onların kodladıkları log vermeme kodlarını bulacaksın kusura bakma bıraz sacma yazı oldu

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Resource Hacker İle Log Sornunu Kaldırabilirsiniz Görevini Yapmış RaasielX Log Yiyorsanız Resource Hacker İle Sorunu Kaldırırsınız.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
DarkDayS' Alıntı:
Resource Hacker İle Log Sornunu Kaldırabilirsiniz Görevini Yapmış RaasielX Log Yiyorsanız Resource Hacker İle Sorunu Kaldırırsınız

Benı anlamadın galıba demek ıstedıgım log veren bır paylasacagına bı sure kafanı toparlayıp efsane bır hıleyle donebılırsın

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
DarkDayS' Alıntı:
Resource Hacker İle Log Sornunu Kaldırabilirsiniz Görevini Yapmış RaasielX Log Yiyorsanız Resource Hacker İle Sorunu Kaldırırsınız

Benı anlamadın galıba demek ıstedıgım log veren bır paylasacagına bı sure kafanı toparlayıp efsane bır hıleyle donebılırsın

ben d.modum görevim wolfteamda hergün 2 yeni hile paylaşmak o yüzden düşük hileler çıkarıyom ::) log un çözümüde var uğraşmak istemeyenler dword kullanıyo.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
RaasielX' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:

ben dmodum görevim wolfteamda hergün 2 yeni hile paylaşmak o yüzden düşük hileler çıkarıyom  log un çözümüde var uğraşmak istemeyenler dword kullanıyo

owww DMOD bu anlamamı gelıyomus Vaybe Isın zor valla oZAmn senın aylık para alman lazım

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
RaasielX' Alıntı:

Kolay gelsın O zaman Hem senın dword kodlayıcılarla ne farkın var Adamlar muthıs hıle kurmuslar logda vermıyor onlarda ınsan sende 
sadece onların kodladıkları log vermeme kodlarını bulacaksın kusura bakma bıraz sacma yazı oldu

KOLAYSA SEN KODLA ADAMLAR GECE GÜNDÜZ UĞRAŞIYOR BİZİM İÇİN

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
astarax' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:

KOLAYSA SEN KODLA ADAMLAR GECE GÜNDÜZ UĞRAŞIYOR BİZİM İÇİN

astarax bu ıslerden yanı kodlamalardan anlasaydım ben kendım ugrasırdım sadece ne bıleyım raasılıex ten fazla umutluyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...