Sitede aktif olursan kolaylıkla yaparsın takıl sitedeben hızlı bişekilde onaylı üye olmak istiyorum nasıl yapabilirim
Bayramdan dolayı admin arkadaşlar onaylı üyeye düşürdüler onaylı içinde 50 yorum lazımaz once gırdım hileyi deniyim diye gölge fulldü nerdeyse ama hileyi deneyemedım 300 yorum lazımmıs
ayn işte bende olmaya çalışıyombende hile olsa sarar da seçkin ve ya onaylı degilim
50 yorum yapman lazım gunde 1 saate 5 msj ortalama 2-3 gunde olursunben hızlı bişekilde onaylı üye olmak istiyorum nasıl yapabilirim
ab heycanladım bi an once onaylı uye olsam keşkeBende kullandım daha az önce oglere karşı açıyorum hileyi (ölümsüzlük+tek atmayı) Diğer gibide envanter hilesi açıyorum gıcır gıcır akıyor.
rica ederimteşekkürler knk
sana başlı aslında ben bunla 10 msj yaptım yarın fln uğraşsam 30 fln olr oyle sana bağlı aslında5 6 gün mü demştin knk
nasıl yaniHile aktifde oyunun %40si og %60ı hile olmuşdedim bi kaç gün oynayım oynamaz olaydım hiç sarmıyor
Sitede aktif olursan kolaylıkla yaparsın takıl sitede
Bayramdan dolayı admin arkadaşlar onaylı üyeye düşürdüler onaylı içinde 50 yorum lazım