- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
TamamOnaylandı bu arada![]()
TamamOnaylandı bu arada![]()
onaylayın hileyi hadiOnaylandı bu arada![]()
Abı ben suan normal bısı ıçın vb.net kullanıyorum fakat obj hıc kodlamıyorum klan ws dıye paylasıyorum sızın gıbı efsaneler varken bıze obj kodlamak dusmez !Çalışmayan şeyleri paylaşmakta üstünüze yok hocam good job. Adamları odadan atmak sandığınız gibi böyle basit bir şey değil ve vb.netçi lamer arkadaşlarımız (lütfen üstünüze alının) hiçbir şekilde bunu yapamaz.
Chaves Hack niye onaylanmadı nader abiÇalışmayan şeyleri paylaşmakta üstünüze yok hocam good job. Adamları odadan atmak sandığınız gibi böyle basit bir şey değil ve vb.netçi lamer arkadaşlarımız (lütfen üstünüze alının) hiçbir şekilde bunu yapamaz.
Dedim zaten çalışmıyor diye boşuna zahmet etmişsin bu arkadaşa 30 kere dedik şu pointerleri tek konunda güncelle dinlemiyor zaten attığı pointerlerden 7 sinin 4 5 i çalışmıyorOnaylandı bu arada![]()
Çalışmayan şeyleri paylaşmakta üstünüze yok hocam good job. Adamları odadan atmak sandığınız gibi böyle basit bir şey değil ve vb.netçi lamer arkadaşlarımız (lütfen üstünüze alının) hiçbir şekilde bunu yapamaz.
bin olucakonu bılmıyom ama obj olabılır
çorumlu ryiz daha bıraktınmı çorumlu hek kodlamayıbu çalışıyorsa adamsın bunun aşalarında belki reverse kick filan bulurum paylaşım için thanks.
iş güç var hileye zamanım olmuyoçorumlu ryiz daha bıraktınmı çorumlu hek kodlamayı
yarın guncellenecekarkadaşlar çalışan wolftü hilesi varmı