- Yasaklandı
Banlı Üye
wolftü Anti AAH Bulumu! Arrayları !
55 8B EC B8 0C 20 00 00 E8 73
55 8B EC B8 0C 20 00 00 E8 73
GQQGLEE' Alıntı:Yahu Arkadaşım Fix Diyoruz Anlamıyorsun Israrla.
bunları farklı bi arkadaşım paylaşıyordu bu arkadaşta fix olup olmadığına bakmadan paylaşıyor sinir oluyorum.Denesin o arrayı sonra pointerini bana özelden atsın çalışıyorsa ben tüm map xyzlerini paylaşacam.HileYapak' Alıntı:Kardeş anladım Fakat Aimbotsuz Envanter Yapımında Kulanılamaz die Düşünüorum
HileYapak' Alıntı:Kardeş anladım Fakat Aimbotsuz Envanter Yapımında Kulanılamaz die Düşünüorum
Sen C++ da Aimsiz Envanter Yapmaı Biliorsan Cevaplaya Bilirmisin GQQGLEE
GQQGLEE' Alıntı:bunları farklı bi arkadaşım paylaşıyordu bu arkadaşta fix olup olmadığına bakmadan paylaşıyor sinir oluyorum.Denesin o arrayı sonra pointerini bana özelden atsın çalışıyorsa ben tüm map xyzlerini paylaşacam.HileYapak' Alıntı:Kardeş anladım Fakat Aimbotsuz Envanter Yapımında Kulanılamaz die Düşünüorum
HileYapak' Alıntı:Kardeş anladım Fakat Aimbotsuz Envanter Yapımında Kulanılamaz die Düşünüorum
Evet Biliyorum Aimsiz Envanter.
özelden galiba mesaj gelmedi sanaGQQGLEE' Alıntı:bunları farklı bi arkadaşım paylaşıyordu bu arkadaşta fix olup olmadığına bakmadan paylaşıyor sinir oluyorum.Denesin o arrayı sonra pointerini bana özelden atsın çalışıyorsa ben tüm map xyzlerini paylaşacam.HileYapak' Alıntı:Kardeş anladım Fakat Aimbotsuz Envanter Yapımında Kulanılamaz die Düşünüorum
Evet Biliyorum Aimsiz Envanter.