Süper Üye
hileyi açıp girdigim zaman bu hatayı alıyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunz
eyvallah kardeşim 1 2 gün önce bi hile yüklemiştim şimdi onun yedeklerini buldum sildim oldu sagolasınBunun sitedeki hile ile alakası yok senin bilgisayarında procces hackers uygulaması yüklü ve oyunun antı cheatı de bunu hile aracı olarak algılıyor senden bunu kapatmanı ıstıyor kapatıp tekrar dene veya bilgisayarını yenıden başlat düzelicekdir
#Eq1NoX'un paylaştığı pubg mobile hilesinden dolayı olmuş silinmiyordu zar zor sildim sağolasınBunun sitedeki hile ile alakası yok senin bilgisayarında procces hackers uygulaması yüklü ve oyunun antı cheatı de bunu hile aracı olarak algılıyor senden bunu kapatmanı ıstıyor kapatıp tekrar dene veya bilgisayarını yenıden başlat düzelicekdir
Önemli değil ne demek yardımım dokunduysaeyvallah kardeşim 1 2 gün önce bi hile yüklemiştim şimdi onun yedeklerini buldum sildim oldu sagolasın
#Eq1NoX'un paylaştığı pbg mobile hilesinden dolayı olmuş silinmiyordu zar zor sildim sağolasın
sil tekrar yükle istersen hileden kaynaklı olacağını sanmıyorumEkli dosyayı görüntüle 47311
hileyi açıp girdigim zaman bu hatayı alıyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunz