Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her hilenin ban durumu vardır. Wolftü hilesinde de ban durumu var tabiki. Şuana kadar legit oynuyorum, yeri geldi hepsini açarak belli ederek oynadım. 1 Aydır hesabım hala sağlam. Bu bir yandan da gelen oyunculara bağlı bir durum, adam gelir üşenmeden senin videonu çeker gider atar teknik desteğe. Kısacası ban durumu var fakat şansa kalıyor biraz.
Legit oynadığın sürece hızlı ban yiyeceğini düşünmüyorum ama yine de ban atma riski var, oyuna güncelleme geldikten sonra hileyle giriş yapma ve hileninde güncellenmesini bekle bu şekilde daha uzun süreli bir kullanım yakalarsın.
Her hilenin ban durumu vardır. Wolftü hilesinde de ban durumu var tabiki. Şuana kadar legit oynuyorum, yeri geldi hepsini açarak belli ederek oynadım. 1 Aydır hesabım hala sağlam. Bu bir yandan da gelen oyunculara bağlı bir durum, adam gelir üşenmeden senin videonu çeker gider atar teknik desteğe. Kısacası ban durumu var fakat şansa kalıyor biraz.