Çözüldü wolftü ban durumu nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
wolftü hilesinde bütün hileleri açarsak ban yermiyiz ve ban durumu var mı diye sorucaktım

Çözüm
Her hilenin ban durumu vardır. Wolftü hilesinde de ban durumu var tabiki. Şuana kadar legit oynuyorum, yeri geldi hepsini açarak belli ederek oynadım. 1 Aydır hesabım hala sağlam. Bu bir yandan da gelen oyunculara bağlı bir durum, adam gelir üşenmeden senin videonu çeker gider atar teknik desteğe. Kısacası ban durumu var fakat şansa kalıyor biraz.
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Abartı kullanmzasan ve fazla belli etmez isen sıkıntı olmaz dostum
unutma ban atmayan hile diye bir hile yoktur
her hilenin ban riski vardır

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Legit oynadığın sürece hızlı ban yiyeceğini düşünmüyorum ama yine de ban atma riski var, oyuna güncelleme geldikten sonra hileyle giriş yapma ve hileninde güncellenmesini bekle bu şekilde daha uzun süreli bir kullanım yakalarsın.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Her hilenin ban durumu vardır. Wolftü hilesinde de ban durumu var tabiki. Şuana kadar legit oynuyorum, yeri geldi hepsini açarak belli ederek oynadım. 1 Aydır hesabım hala sağlam. Bu bir yandan da gelen oyunculara bağlı bir durum, adam gelir üşenmeden senin videonu çeker gider atar teknik desteğe. Kısacası ban durumu var fakat şansa kalıyor biraz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...