wolftü Bandan Kurtulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
:cool: Merhaba Arkadaşlar Ben RoiS :cool:

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bildiğiniz gibi Xigncode yasadışı program kullandınız derse 1 gün sonra ban yiyoruz.Bu Banı Engellemek için bi yol keşfettim.Eğer Bu hatayı alırsanız ban yememek için dediğimi yapın.[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Anlatım:[/FONT]

İlk Olarak Cmd'yi Yönetici Olarak Çalıştırın.

9V3VY8.png

Cmd Açıldıktan Sonra

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', Arial, sans-serif]netsh int ip reset a.txt[/FONT][/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', Arial, sans-serif]netsh winsock reset
[/FONT]
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', Arial, sans-serif]netsh winhttp reset proxy
[/FONT]
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', Arial, sans-serif]netsh advfirewall reset
[/FONT]
[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', Arial, sans-serif]ipconfig /flushdns[/FONT][/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', Arial, sans-serif]Bu Komutları Yazarak Enter'e Basın.(Hepsini Teker Teker [/FONT][/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', Arial, sans-serif]yazıcaz.)[/FONT][/FONT]

VlGlNP.png

Modeme Reset Atalım(Kapatıp Açın)

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', Arial, sans-serif]BUKADAR ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA PC YE RESET ATIN VE BİTTİ YARIN BAN YEMEYECEKSİNİZ.[/FONT][/FONT]

[font=Segoe UI, Arial, sans-serif]:cool: YARDIMCI OLDUYSAM SEVİNİRİM :cool:
[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...