wolftü Banlanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hilede banlanma sorunu var düzeltilse çok iyi bir hile sistemi mevcut fakat hileyi açar açmaz banlanıyoruz sayın memoryhackers yöneticileri

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
ya aimi abartıyorsun yada belli ediyorsun veya envanteri çok abartıyosun envanteri çok abartıyosun derken adamlar profiline giriyor nakit falan görmüyor bu legendi falan nereden aldı diye düşünüyolar bence.

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yok herşeyi doğru dürüst ayarlıyorum legend de sorun olmaz 456 nakit duruyordu hesapta kartal ban yedim hileyi açar açmaz oynadımda aim kullanmıyorum

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
xincode hemen farketmiyorda çok abartırsan yiyorsun fakat şu aralar bazı hileler kullandım 30 gün sonra ban yemiştim şuan bunda direk ban yiyorsun düzeltilse çok iyi olabilir :)

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sadece karakter ve evanter hilesi kullanmıştım izleme vb hiç bir şey açmıyorum ban yiyiceğimi bildiğim halde şunu diyor Memoryhackers hilesi tespit edildi og tarafından banlandınız

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sadece karakter ve evanter hilesi kullanmıştım izleme vb hiç bir şey açmıyorum ban yiyiceğimi bildiğim halde şunu diyor Memoryhackers hilesi tespit edildi og tarafından banlandınız
Bro demekki detected olmuş keşke baştan belirtseydin bunu yapımcılara söylememiz lazım @CauS :D

Üye
9 HİZMET YILI
Beyler wolftü da Bir güvenlik duvarı mevcut bu güvenlik duvarına her hile ile giriş yapıldığında kullanıcının adı ip adresi ve bircok bilgisi oraya kayıt ediliyor ve OG lerde girip baktığında banlıyorlar OG_Globall Kendi Açıkladı

Üye
7 HİZMET YILI
kaç günlük hesabım var ban yemiyorum bence belli etmeden ve kurt hız + gm karakteri almadan oyna ozaman belli olma name esp te kapa.

Üye
8 HİZMET YILI
şunuda söyleyin Dword Reborn hilesi iyice boka sardı hem ban hem 2. raundda oyundan atma bıktım 1. elde sıkıntı yok giriyor 2. de atıyor vallahi bıktım öyle basa tarayan biride değilim takla ve karakter alıp adam gibi oynucam bi bakıyorum 2. raundda atılyoruz bıktım ya

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
NameEsp Karakter Envanter No Weapon SP No Recoil miss Takla kurt görüşü env ve karakter abartmadım millet ne kullanıyorsa o :) kaç gün oldu banlanmadım :QWE

Son düzenleme:
Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar benim düşünceme göre xigncode oyuna inject edilen programları tespit ediyor ve bunları joygameye gönderiyor. benim düşüncem bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...