wolftü Bi Üst Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Selam Arkadaşlar Bügün Sizle Wolfteamın Bi Üst Veriosunu Tanıcağız. 
:resim: 
3A5no9.png

Evet Daha Yeni İndirdim Boyutu 2.1 GB Sizde İndirin Hile Calışsada Bizde Oynasak :D 
Evet Bana Destek Olmak İçin  :heart: :heart: :heart:

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Dostum Sadece Versiyonu Farklı Yani Başka Ülkenin Oyunu Hangi Ülkenin bu çünkü benim tanıdığım bi internet kafeci pcsinde tüm wolftü serileri yani Us-Tr-arabic gibi ama dword hepsinde çalıştı çıkınca denemeni tavsiye ederim bende çalışmıyo diye biliyodum ama deneyince süper oldu

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Chaky' Alıntı:
Dostum Sadece Versiyonu Farklı Yani Başka Ülkenin Oyunu Hangi Ülkenin bu çünkü benim tanıdığım bi internet kafeci pcsinde tüm wolftü serileri yani Us-Tr-arabic gibi ama dword hepsinde çalıştı çıkınca denemeni tavsiye ederim bende çalışmıyo diye biliyodum ama deneyince süper oldu

Zaten Şuan Bunu Bekliyorum

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben eski siyah wolftü temasını istiyorum. :(

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
HileliCoder' Alıntı:
Latin Değil mi bu ? :huh:

Kardeş Özel Mesaj Gönderdim Bi Baksan Lazımsın Bana ::De Latin İlkez Böle Server Gördümde Deişik ::alışcaz :D

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
lBAGUVIXl' Alıntı:
Ben eski siyah wolftü temasını istiyorum.  :(

aynen kardeş eskiden ne hile vardı ne karakter ne takla nede böyle dağıtılan hediyeler şimdi bişeye yaramaz wolftü

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
ank178' Alıntı:
lBAGUVIXl' Alıntı:

aynen kardeş eskiden ne hile vardı ne karakter ne takla nede böyle dağıtılan hediyeler şimdi bişeye yaramaz wolftü

Ne Güzel En Azından 1tane Adam Öldürüpde Seviniyoduk Eski Wolfteamı İstiyoruz Zulayı Sevmiyom Zaten

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
TestaMent' Alıntı:
ank178' Alıntı:
lBAGUVIXl' Alıntı:

Ne Güzel En Azından 1tane Adam Öldürüpde Seviniyoduk Eski Wolfteamı İstiyoruz Zulayı Sevmiyom Zaten

burda ne işiniz var ya o zaman gidin wolfteame 2-3 tıfıl bulun( bana hep denk geliyo) oynayın adamı vuruncada sevinin ne güzel işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...