vpn varsa kapat.siteye giriş bekleniyor hatası veriyor nasıl çözerim
chromeden girsiteye giriş bekleniyor hatası veriyor nasıl çözerim
Sende tüm hatalara format at diyorsun sanırımArkadaşım Merhaba ;
Çözümü Oldukça Basit bilgisayarına Format At
Neden Format Atmalısın ? ;
Bende bir hile indirmiştim o hileden dolayı Comodo secure virüsü bulaşmıştı sonra tüm disklere format attım
Ve Sonuç : Hata Düzeldi
Arkadas her hataya denk geldiginde format attigi icin cozum saniyor anlaşılanSende tüm hatalara format at diyorsun sanırım![]()
HaklisinArkadas her hataya denk geldiginde format attigi icin cozum saniyor anlaşılan![]()
Ona Gerek Yok Aslinda Wolftunun Klasorunden Fetch adli dosyayi silip wolftunun tekrar patch atmasini sağlayabilirHatanın sebebi büyük ihtimalle wolftü güncelleme yaparken ortasında kapatmandan kaynaklanıyor olabilir.Launcherı aç görev yöneticisinden kapatıp tekrar aç Azda olsa düzelme ihtimali var.
O kadar bilmiyomda 1 2 kere düzeltmiştim görev yöneticisiyleOna Gerek Yok Aslinda Wolftunun Klasorunden Fetch adli dosyayi silip wolftunun tekrar patch atmasini sağlayabilir
Swnin anlattığın yöntem kullanılamaz demiyorum ama benim anlattığım yöntem daha iyi olur.O kadar bilmiyomda 1 2 kere düzeltmiştim görev yöneticisiyle![]()
Bende seninkine bişey demedim söyledim sadeceSwnin anlattığın yöntem kullanılamaz demiyorum ama benim anlattığım yöntem daha iyi olur.