bi ben değilmişim dword hack team yardımAynı sorunu alıyorum
Anlamadım Ne On Numara Hilemi10 NUMARA ABİ YA
dosya konumunu aç cshell.dll sil cress.dll yide sil vermez hata hileyle girme oyuna ama cshell le cress.dll yi hile oluşturuyo win 10 mu bilgisayarwolftüye giriş yapıyom hileyi seçiyom ama xigncode dolmadan wolftü çalışmayı durdurdu diyo ve hileyi kapatıp normal girince "could not initfxdb" gibi bi hata veriyo mecbur oyunu oıbot unınstaller ile silip baştan yüklüyom hata ne çözümü yokmu windows 10 ve windows 7 ultimate bilgisayarlarda denedim her ikisinde aynı hatayı verdi
- şimdi wolfteamı yeniden yüklüyorum aynı hata verdi diye.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Aynen Windows 10, oyunu şuan yeniden yüklüyom, onları silip girmemmi lazımdosya konumunu aç cshell.dll sil cress.dll yide sil vermez hata hileyle girme oyuna ama cshell le cress.dll yi hile oluşturuyo win 10 mu bilgisayar
yeniden yüklemene gerek yok sadece dediğim dosyaları sil gir oyuna ama hilesiz bizimde arkadaşın win 10 home larda weriyo bu hatayı pro mu seninki kısacası ilk surumde weriyo proda wermezAynen Windows 10, oyunu şuan yeniden yüklüyom, onları silip girmemmi lazım
aynen windows 10 home çözümü yokmu diyosun ben windows 7 ultimate yüklü bilgisayrdada denedim olmadıyeniden yüklemene gerek yok sadece dediğim dosyaları sil gir oyuna ama hilesiz bizimde arkadaşın win 10 home larda weriyo bu hatayı pro mu seninki kısacası ilk surumde weriyo proda wermez
bilgisayarın işlemcisini sürümünü dxdiagını resim atar mısın yardımcı olabilirim atarsanAynen Windows 10, oyunu şuan yeniden yüklüyom, onları silip girmemmi lazım
bilgisayarın işlemcisini sürümünü dxdiagını resim atar mısın yardımcı olabilirim atarsanAynen Windows 10, oyunu şuan yeniden yüklüyom, onları silip girmemmi lazım
bilgisayarın işlemcisini sürümünü dxdiagını resim atar mısın yardımcı olabilirim atarsan
bizim eski bilgisayarın aynısıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbuyur resim linki
bizim eski bilgisayarın aynısı
işlemci berbatmış pentinium 4bile daha iyi 1.6 ne kardeş gta san bile min 1.7 istiyobizim eski bilgisayarın aynısı
kasma felan yok aynen bu bilgisayar öyle ,bide hp-pavilion g6 var i-7 işlemci 6 gb ram 2.6hgz windows 7 ultimate yüklü ama monitörünü bozdum 200 liraya yaptırcam .işlemci berbatmış pentinium 4bile daha iyi 1.6 ne kardeş gta san bile min 1.7 istiyohil ekullanma boşu boşuna oyun feci kasar zaten oynatmaz
i 7işlemcide sıkıntı çıkarmaz bu bilgisayarının markası casper nirvana c300 mükasma felan yok aynen bu bilgisayar öyle ,bide hp-pavilion g6 var i-7 işlemci 6 gb ram 2.6hgz windows 7 ultimate yüklü ama monitörünü bozdum 200 liraya yaptırcam .
hayır asus x 540 sa babam nerden almış bilmiyoom kızdım zaten özelliler ne böyle dedim ama kasma çok azi 7işlemcide sıkıntı çıkarmaz bu bilgisayarının markası casper nirvana c300 mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?