wolftü Çar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Daha Dün Gümüş Papatyam çalındı her hafta 20 tl yüklüyodum o rütbeye getirmek 2 ayımı aldı yine çar açmak istiyorum ama papatyaya getirmek çok zor olucaktır diye düşündüm bende Çar Arıyorum Ortak Alacak 14.5 Yaşındayım haftada 15-20 tl arası nakit çekerim isterseniz 25 de olur haftalık 50 tl Ailem Para Veriyor Çar Ortağı Arıyorum Enazından Slotları Açık Elwerici Ulti Olsun Yeter Gece Saatleri girerim genelde gündüz çar sahibi bende gece yarısı oynamak şekilde ortak arıyorum Ortak Olucaklar Pm Atsın

Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim
istersen ortak olabiliriz charım altın pil

ama istersen papatya charımda var

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Yildiz çar ortak ariyom ama yaş küç7k herkes güvenip veremem yaş az daha buyuk olsa iyi olurdu :/

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeş bakarmısın çara nakiti çek veriyim tüm slotlar açık ortaksın ama msnli msnli bende durucak ok?

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gençler Yaş 14.5 15 e gircem bu sene lise 1 e geçiyorum haylada yaşım küçükse ben birşey demiyorum

semihcagli' Alıntı:
kardeş bakarmısın çara nakiti çek veriyim tüm slotlar açık ortaksın ama msnli msnli bende durucak ok?

Kardeş Nası İnanıyım Sana Sonra Nakiti Yatırcam çar Şifre Değişecek Sana Güvenemem +13 olsun

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ortak Olucak Pm Atsın Ben Bakarım haftalık nakit çekicem merak etmeyin çalma gibi niyetim yok tekrar çar açıp kartala gelmek zor olcak onuzden ortak aramak istedim altın papatya ve üstü olsun rütwbesi yeterki bide slotlar açık olsun nakit çektimde çarı adam yaparım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...