hem win10 sürümünü hemde kendi resmi sitelerindeki msi uzantılı setup ı denedim baglanıyor ancak 2 side 1-2 saat içerisinde bozuluyor ve sonra baglanmıyor ss deki gibi encryption is disabled hatası veriyor bunu internetten araştırdım ama çözümünü ya ben bulamadım yada buldugum çözümler fayda etmediTouchvpn bu konuda baya iyi hem ücretsiz hem de bölge/ülke seçme olasılığı tanıyo kanka ben sürekli touchvpn kullanıyorum ve anında bağlanıyo. Ayrıca ping olayları falan da yaratmıyo yani sorunsuz bi şekilde girebiliyorum
Kanka ben hiç abartısız 6-7 saat kullandığım günleri de biliyorum ama hiç böyle bişey başıma gelmedi valla bilgim yok o konuda. Ayrıca ben win7 kullanıyorumhem win10 sürümünü hemde kendi resmi sitelerindeki msi uzantılı setup ı denedim baglanıyor ancak 2 side 1-2 saat içerisinde bozuluyor ve sonra baglanmıyor ss deki gibi encryption is disabled hatası veriyor bunu internetten araştırdım ama çözümünü ya ben bulamadım yada buldugum çözümler fayda etmediEkli dosyayı görüntüle 60508
win10 eski uygulamalara karşı desteksiz kararsız yani çalıştırıyor ama tam çalıştırmıyorKanka ben hiç abartısız 6-7 saat kullandığım günleri de biliyorum ama hiç böyle bişey başıma gelmedi valla bilgim yok o konuda. Ayrıca ben win7 kullanıyorum
I couldn't connect to the game with urban vpnUrban VPN is the best as it the safest one
Demek istediğini anladım teşekkür ederim.nordvpn hesabı bulabilirsen güzel olur free pek güzel yok
Touck VPN also works fine but have malware and no security so better look for good oneI also cracked the hostpot shield I didn't ***** the betternet I didn't ***** I cracked the DewVPN there was no room I cracked ChrisVpn unfortunately there was no room friendsfailed
win10 unsupported against old applications, so it runs but does not run fully
I couldn't connect to the game with urban vpn
I guess it looks like I'm going to get along with TouchVPN for now, but I'm a patient guy, I will definitely find a working vpn.
VPN'siz oynanmıyor. Türkiye erişimi kapalı.vpn neden lazımki oynanmıyormu wolftücllasic
aynı sıkıntı bendede var ama daha uzun sürenindenTouch vpn gayet güzel fakat 2 saatte bir gidiyor o yüzden kapattıp acmak gerek yardımcı olabildiysem rica ederim.
ben win10 store dan da indirdim resmi internet sitesindende indirdim her ikiside 1.sayfadaki ss deki hatayı veriyorBen Windows 10 mağazasından indirdim sorunsuz çalışıyor vpn bi kere bile atmadı ama 230 350 arası MS alıyor
kardeşim bunu söyleyen 3.kişisin gözünüzü sevim okuyun bi bakın ya 1.sayfada ekran görüntüsü paylaştım TouchVPN nin hatasını paylaştım konuya girip direk yorum atmayın artıktouch vpn kullan oynarsın biraz ping olur ama idare et
senin dedigini gerçekten yaptım diger arkadaşların söylediklerine nazaran seninkini yaptım bi deneyim dedim belki baglanır ama malesef yine aynı hatayı verdi konunun başlarında bi ekran görüntüsü paylaştım işte o hatayı alıyorum ama bazen düzeliyor bazen düzelmiyorTouch vpn önerim birde, singapur'a bağlan reis, denedim. 140-145-150 Ping arası.
malesef o iş yaş brom o olmuyor malesefnordvpn hesabı bulabilirsen güzel olur free pek güzel yok
nord para istiyor malesefTouchVPN olmadıysa NordVPN en iyisidir.
Ücretsiz ya da deneme sürümü yok mu?kardeşim bunu söyleyen 3.kişisin gözünüzü sevim okuyun bi bakın ya 1.sayfada ekran görüntüsü paylaştım TouchVPN nin hatasını paylaştım konuya girip direk yorum atmayın artık
@karamen01 sen 4. oluyorsun Touchvpn nin hatasını ss alıp konuya paylaştım bakın artık
senin dedigini gerçekten yaptım diger arkadaşların söylediklerine nazaran seninkini yaptım bi deneyim dedim belki baglanır ama malesef yine aynı hatayı verdi konunun başlarında bi ekran görüntüsü paylaştım işte o hatayı alıyorum ama bazen düzeliyor bazen düzelmiyor
malesef o iş yaş brom o olmuyor malesef
nord para istiyor malesef
nordvpn ninmi valla sanırım yok yukarda birisi şunu söylemişti birisi hesap paylaşıyor bulabilirsen bul diye bi site buldum orda 30 günlük deneme hesapları paylaşılmış tabi sitede böyle yazıyor ne kadar dogru bilinmez 3-4 tane denedim bir kaçına giriş yaptım hatta , ama kullanılmıyor ve kredi kartı hesabı istiyorÜcretsiz ya da deneme sürümü yok mu?
Anladım bunu bilmiyordum. Beni de bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum.nordvpn ninmi valla sanırım yok yukarda birisi şunu söylemişti birisi hesap paylaşıyor bulabilirsen bul diye bi site buldum orda 30 günlük deneme hesapları paylaşılmış tabi sitede böyle yazıyor ne kadar dogru bilinmez 3-4 tane denedim bir kaçına giriş yaptım hatta , ama kullanılmıyor ve kredi kartı hesabı istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?