Wolftü Classic için bedava düzgün çalışan VPN tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bir videoda gördüğüme göre touch vpn üzerinden Hindistan'a bağlanınca oluyor dediler. Henüz denemedim, ama deneyeceğim.
Eger vpn üzerinden hindistana baglanırsan asya sunucularına giriş yapabilirsin ve asya sunucularında oyuncu yok ve latin sunucularına baglanamazsın oyuncular latin sunucularında bizim oyunu oynayabilmemiz için latin sunucularına girmemiz lazım zaten 2 tane latin sunucusu var ve hotspotshield dahil bir çok popüler vpn leri crackleyerek bir şekilde denedim ve bu vpnlerden latin ülkelerinden birine baglanınca wolftü classic e giriş yapılmıyor Sadece TouchVPN den giriş yapılıyor ve touchvpn ninde canı sıkıldımı bozuluyor :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
En iyi vpnyi kullansan bile 200-250den düşük ping alamazsın ki

Rodß
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
touch u bende denedim ama ping den zevk alamadım

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
touch bende kullandımda 500 ping aldım aga nordvpni deniyeceğim birde betternet diye birşey var ona da bak derim

Üye
8 HİZMET YILI
Latin Amerika ülkeleri olarak hangi ülkelerde oynanabiliyor gençler

Üye
5 HİZMET YILI
Taoc vpn öneririm knk bende kullanıyorum
yada bi tane daha var vpn unlimineted var

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar tekrar yazıyorum bakın nord vpn betternet hotspot shield touch vpn denedim hepsi ya paralı yada hatalı sıkıntılı buglı lütfen touch vpn önermeyin 6 dır öneriliyor yeteeeeeeeer :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
urban vpn kulanan arkadaşlarım baya memnun istersen dene bi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
En iyi vpnyi kullansan bile 200-250den düşük ping alamazsın ki
burda olay ping degil kardeşim burda olay kalite tamammı sunucu kalitesi baglanabilecekmisin yoksa baglanamicakmısın olayı baglantın kopacakmı kopmicakmı olayı

urban vpn kulanan arkadaşlarım baya memnun istersen dene bi
urbanı öneren ilk kişi degilsin merak etme ayrıca denedim malesef başarısız

arkadaşlar tekrar yazıyorum bakın nord vpn betternet hotspot shield touch vpn denedim hepsi ya paralı yada hatalı sıkıntılı buglı lütfen touch vpn önermeyin 6 dır öneriliyor yeteeeeeeeer :D
bunu okurmusunuz lütfen millet yazılanları okumuyor geliyor diyor şunu dene halbuki söyledigi şey zaten söylendi denendi bitti gitti :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hem win10 sürümünü hemde kendi resmi sitelerindeki msi uzantılı setup ı denedim baglanıyor ancak 2 side 1-2 saat içerisinde bozuluyor ve sonra baglanmıyor ss deki gibi encryption is disabled hatası veriyor bunu internetten araştırdım ama çözümünü ya ben bulamadım yada buldugum çözümler fayda etmediEkli dosyayı görüntüle 60508
meksika yerine india dene ben india kullanıyorum 0 sıkıntı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hotspot Shield veya UrbanVPN kullanılabilir aslında olmadı ücretli olanlar var express falan
onlar denendi kardeşim okusaydın baksaydın bilirdin bu tavsiye mesajlarını saymayı bıraktım artık bin kere denenen vpn ler tavsiye edildi zaten ayrıca hostpot shield paralı onlarda paralı ya paralı yada hatalı
touch u ben kullanamadım ya
touchvpn yi nasıl kullanamadın anlamadım brom bende arada bi bozuluyor gidiyor geliyor :D ama sonuçta kullanabiliyorum arada bir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...