- Konuyu başlatan
-
Eger vpn üzerinden hindistana baglanırsan asya sunucularına giriş yapabilirsin ve asya sunucularında oyuncu yok ve latin sunucularına baglanamazsın oyuncular latin sunucularında bizim oyunu oynayabilmemiz için latin sunucularına girmemiz lazım zaten 2 tane latin sunucusu var ve hotspotshield dahil bir çok popüler vpn leri crackleyerek bir şekilde denedim ve bu vpnlerden latin ülkelerinden birine baglanınca wolftü classic e giriş yapılmıyor Sadece TouchVPN den giriş yapılıyor ve touchvpn ninde canı sıkıldımı bozuluyorBir videoda gördüğüme göre touch vpn üzerinden Hindistan'a bağlanınca oluyor dediler. Henüz denemedim, ama deneyeceğim.
teşekkür ederimVPN'siz oynanmıyor. Türkiye erişimi kapalı.
burda olay ping degil kardeşim burda olay kalite tamammı sunucu kalitesi baglanabilecekmisin yoksa baglanamicakmısın olayı baglantın kopacakmı kopmicakmı olayıEn iyi vpnyi kullansan bile 200-250den düşük ping alamazsın ki
urbanı öneren ilk kişi degilsin merak etme ayrıca denedim malesef başarısızurban vpn kulanan arkadaşlarım baya memnun istersen dene bi
bunu okurmusunuz lütfen millet yazılanları okumuyor geliyor diyor şunu dene halbuki söyledigi şey zaten söylendi denendi bitti gittiarkadaşlar tekrar yazıyorum bakın nord vpn betternet hotspot shield touch vpn denedim hepsi ya paralı yada hatalı sıkıntılı buglı lütfen touch vpn önermeyin 6 dır öneriliyor yeteeeeeeeer
tek seferlik olsada Touchvpn ile oynayabilirsin 1-2 saat sonra kafayı yiyor canı sıkılıyor gidiyorÜlkemiz için lkapalı gibi bir yazı var
meksika yerine india dene ben india kullanıyorum 0 sıkıntıhem win10 sürümünü hemde kendi resmi sitelerindeki msi uzantılı setup ı denedim baglanıyor ancak 2 side 1-2 saat içerisinde bozuluyor ve sonra baglanmıyor ss deki gibi encryption is disabled hatası veriyor bunu internetten araştırdım ama çözümünü ya ben bulamadım yada buldugum çözümler fayda etmediEkli dosyayı görüntüle 60508
oyun asyada oynanmıyor ki sen nasıl asyada oynuyorsun asyada oynayan oyuncu yok sadece latin sunucularında oyuncu var diye biliyorum ve bu hatayı alıyorum ve düzeltilmiyor encryption disabledmeksika yerine india dene ben india kullanıyorum 0 sıkıntı
valla baya baya oynuyorumoyun asyada oynanmıyor ki sen nasıl asyada oynuyorsun asyada oynayan oyuncu yok sadece latin sunucularında oyuncu var diye biliyorum ve bu hatayı alıyorum ve düzeltilmiyor encryption disabled
onlar denendi kardeşim okusaydın baksaydın bilirdin bu tavsiye mesajlarını saymayı bıraktım artık bin kere denenen vpn ler tavsiye edildi zaten ayrıca hostpot shield paralı onlarda paralı ya paralı yada hatalıHotspot Shield veya UrbanVPN kullanılabilir aslında olmadı ücretli olanlar var express falan
touchvpn yi nasıl kullanamadın anlamadım brom bende arada bi bozuluyor gidiyor geliyortouch u ben kullanamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?