Üye
arkadaşlar çoğu vpn de girmiyo oyuna ama touch vpn kullarak girebilirsiniz
150 iyimiş 400-500 giriyom neyapacaz classcıc hack varya o guncellensin bi onu açaçam sadece perfect ping var onu bi kuralım bakalım nasıl olcakmalesef yok 150 ping aşşasını görmedim
Oyunda henüz nakit sistemi yok. Ama gelecek yani şimdilik tadını çıkarınözel kurtu olan yok(1-2 tane anca görmüşümdür) herkez normal elverici ile geziyoruz insana insan atıyoruz valla çok güzel başarılı oynarız yani
Bağlandığımız yer uzak olduğundan dolayı hani avrupaya filan bağlansak pingimiz düşük olur ama avrupada oyun yasaklı olduğundan dolayı mecbur uzak ülkelere bağlıyız her VPN yüksek pingi verecektirEline sağlık bir şey sormak istiyorum. Düşüklü ping sağlam bir VPN önerebileceği var mı? Teşekkürler.
Vpn'i Kayıt yaparken Kapatabilirsiniz Fakat Country'de yani şehir Singapure Olarak kalsın.Your response to the CAPTCHA appears to be invalid. Please re-verify that you're not a robot below.
aldığım hata bu Singapur Seçili Kayıt olmaya çalışıyorum Hata bu
bilmiyorsun sanırım 1000 nakit 20.3 dolara satılıyor oyun içerisinden steam e yetki vererek alınıyorOyunda henüz nakit sistemi yok. Ama gelecek yani şimdilik tadını çıkarın
Evet Açık kalmak zorundaOyun içerisinde VPN'e ihtiyaç duyacak mıyız?
Tam olarak bilmiyorum ama bu oyuna değeceğini de sanmam fiyatlandırma gerçekten yüksekmiş XDbilmiyorsun sanırım 1000 nakit 20.3 dolara satılıyor oyun içerisinden steam e yetki vererek alınıyorEkli dosyayı görüntüle 60505
evet yüksek mart ın ilk haftasında türkiye sunucusu gelecek diye bir bagırma okudum oyun içerisindenEvet Açık kalmak zorunda
Post automatically merged:
Tam olarak bilmiyorum ama bu oyuna değeceğini de sanmam fiyatlandırma gerçekten yüksekmiş XD