Çalışıyor Wolftü Classic kurulumu kayıt yazılı ve görsel videolu anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
mh hesabıma bunu yazmak icin girdim knk rekkitz izliyormussun tam kral adamsın eyv valla knk hem yardımcı oldun hem rekkitz izleyen birini görmek bu forumda sevindirdi genelde bu forumlarda takılanlar twitch yayıncılarını pek sevmiyor { büyük paralar kazandıkları ve boş insanlar olduklarını düşündükleri icin galiba} kral bu arada oyuna girerken we are sorry bölgenizde uygun değil diyor videoda yapılanları yaptım dc linki eklermisin posta.

Son düzenleme:
Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
mh hesabıma bunu yazmak icin girdim knk rekkitz izliyormussun tam kral adamsın eyv valla knk hem yardımcı oldun hem rekkitz izleyen birini görmek bu forumda sevindirdi genelde bu forumlarda takılanlar twitch yayıncılarını pek sevmiyor { büyük paralar kazandıkları ve boş insanlar olduklarını düşündükleri icin galiba} kral bu arada oyuna girerken we are sorry bölgenizde uygun değil diyor videoda yapılanları yaptım dc linki eklermisin posta.
VPN açıp öyle girin. Evet Rekkitz izliyorum O1 Gumandan

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Reis yanlışlıkla vpn yi kapattım ama açılmıyor bu seferde başka vpn kullansam olurmu

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
vpnleri fixliyorlar ona karşıda bir çözümünüz varmı efem (vpn değiştirmek dışında)

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Gerçekten güzel bir konu ve güzel anlatışlı bir konu elinize emeğinize sağlık hocam.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Teşekkürler hocam süper anlatmışşınız. Eskileri yad etmek için arkadaşlarla indirip nostalji yaşayalım bari...

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam VPN ile giriyorum fakat bölgenizde oyunu oynayamazsınız diyerekten hata veriyor ne yapabilirim?

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Konu için çok teşekkür ederiz

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eyvallah kral. Deli gibi gereksiz karakterlerdense böylesi çok daha iyi.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Gerçekten bilmeyenler için çok başarılı bi konu olmuş eline sağlık

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk girmeyi başardım ama sadece asya sunucularına girebildim zevk vermedide pek.

Üye
5 HİZMET YILI
oyunu açmak için arjantine bağlanıyoz bağlanınca memoryhackers giriş engelleniyo nası aççaz hileyi

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben her adımı uyguladım oyunu indirdim steam ıngılızce kayıt oldum oyun bile ingilizce indi fakat bu bölgeye hizmet veremiyoruz diyor vpn kapamıstım ondan dolayımı öyle düşünüyorum fakat vpn yi tekrar actıgımda connect diyorum conneting olmuyor neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...