Üye
wolftü classic touch vpn sorunu ile karşılaşıyorum arjantini seçip connect tıkladığımda encryption is disabled hatası alıyorum bilen varsa yazabilirmi
hotspot arjantin yok ve arkadaşta touch oluyor biir süre kullandıktan sonra olmuyormuhtemelen o vpn yi fixlediler Hotspot Shield öneririm bir bunu dene .
önerebileceğin vpn varmıBaşka vpn dene
Dostum Hotspot Shield 'de arjantin serverı yokmuhtemelen o vpn yi fixlediler Hotspot Shield öneririm bir bunu dene .
Vpnlerden kalan artıklar derken kanka denetim masasındansa sildim onlarıNord vpn express vpn turbovpn dene ama önce vpnlerden kalan artıkları sil
Knk Windows 10 sa Microsoft dan indir ordan dene değilse normal baglanamıyosa touchvpn ni sil bidaha yukle soyle deyim ben denedim akşam 5 6 7 sonrası baglanmıyor işde o zmnlardan once baglanVpnlerden kalan artıklar derken kanka denetim masasındansa sildim onları
kanka microsoft storede olmuyıorKnk Windows 10 sa Microsoft dan indir ordan dene değilse normal baglanamıyosa touchvpn ni sil bidaha yukle soyle deyim ben denedim akşam 5 6 7 sonrası baglanmıyor işde o zmnlardan once baglan