Wolftü Classic vpn çalışmamaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
wolftü classic touch vpn ile indirdim fakat aradan geçen kısa zamandan sonra vpn çalışmamaya başladı sürekli olarak Encryption Disabled yazıyor ekranda, hiçbir ükleye bağlanmıyor

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
touch vpn i nereden indirdiğine bağlı microsoft storedeki öyle yapıyor bildiğim kadarıyla kullandığın tarayıcı üzerinden Windows MSI olarak indir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Vpn değiştir dostum urban yada hotspot shield kullanmanı öneririm dostum

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aynı sıkıntı bende de başladı kanka çözüm bulabildin mi ? Hotspot da bölge seçmek sıkıntı çoğu ücretli

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
touch vpn de sıkıntı var bendede öyle oluyor zaten orda da hile var her odada. classic olmasının bir anlamı yok. normal wolf oynayın daha iyi en azından ping vpn derdi olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yav bilader biz nostalji için oynuyoruz yoksa dediğin gibi normal oynarız. normal berbat halde
Post automatically merged:

var mı vpn sorununu çözen ?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yav bilader biz nostalji için oynuyoruz yoksa dediğin gibi normal oynarız. normal berbat halde

knk çözemedim hala en iyisi wolftü devam edelim çünkü girenlerin yarısı oyunda ping olduğunu söylüyorlar genelde vpn kaynaklı ping oluşuyormuş yani uğraştırdığına değmez

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI

usta çözdüm, touch vpn sana günde belli bir miktar internet sunuyormuş premium satın almak için ben o gün kotayı doldurmuşum galiba ondan giremedim şu an oyundayım ping evet çok var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...