oynarız hocam niye oynamayalım sırf ogler var diye hile açan biriyim onlara inat şimdi boyle olursa iyi olur dırek yuklerım2007-2010 arasında ki süreç olduğunu düşünüyorum. Oyunu oynamayı düşünüyor musunuz hocam?
Şu anlık single player gözüküyor. Multiplayer çıkar da beraber oynarız inşallah.olum efsane olurlan ozamnnn inşallah scam birşey değildir
oynarız hocam niye oynamayalım sırf ogler var diye hile açan biriyim onlara inat şimdi boyle olursa iyi olur dırek yuklerım
Kankam niye bu kadar kasıyorsun, sadece soru sordu?olum efsane olurlan ozamnnn inşallah scam birşey değildir
oynarız hocam niye oynamayalım sırf ogler var diye hile açan biriyim onlara inat şimdi boyle olursa iyi olur dırek yuklerım
Bu oyunun single olma ihtimali yok bence reis. Olursada prolouge olarak gelir herhalde. Aksi taktirde anlamı kalmaz.Şu anlık single player gözüküyor. Multiplayer çıkar da beraber oynarız inşallah.
Ben de öyle düşünüyorum. Neyse çıksın Steam'den ekleşir oynarız.Kankam niye bu kadar kasıyorsun, sadece soru sordu?
Bu oyunun single olma ihtimali yok bence reis. Olursada prolouge olarak gelir herhalde. Aksi taktirde anlamı kalmaz.
Abi benimle de ''ekleşirmisin'' :dBen de öyle düşünüyorum. Neyse çıksın Steam'den ekleşir oynarız.
bizim millete parayla wolftü oynatmak olmaz free vereceksin 2 aya duvardan geçme hilesi gelir missBence çok bile kalındı on numara olur hatta Steam ufak bir fiyattan koysa dahada iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?