wolftü Client Shell Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Lütfen. Yamadan sonra wolftü hesabımı giriyorum. Xingcode dolarken bu çıkıyor. Program durduruldu diyor. Oyun kapanıyo. Bu sorun bi tek bendemi var?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
img klasöründeki Cshell.dll ve object.lto silip girebilirsin DWORD Fix .

Üye
10 HİZMET YILI
İmg klasöründen cshell.dll ve object.Ito dosyalarını sildigim halde oyuna giremiyorum :)) Buyrun. Ekran görüntüsü:
j3092G.png

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
tavsiyem wolfteamı sil pc ni yeniden baslat tekrar yükle kardesim sil yükle bişey kaybetmezsin en fazla 10 dakkanı alır

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş. Sildim yeniden yükledim. Halen aynı sorun. Boşuna 2 gb internetim gitti. :D Sorun devam ediyor. Lütfen bilen birisi varsa yardım etsin.

Üye
10 HİZMET YILI
Abi deliricem ya. Bilen yokmu? Lütfen. ???????!!!! Bana yardım edenin konularına +Rep vericem.

Üye
10 HİZMET YILI
Lan :D Şakamısınız siz. Normal hacksiz giriyorum oyuna. Yine öyle diyor. Hack falan açmadıgım halde bu hatayı veriyor. Anlayın artık yav :D :D

Üye
10 HİZMET YILI
Kapalı kardeşim benim :)) Halen veriyor hatayı. Anlamadım gitti :D :D

Tamam kardeşim. Sorun kalktı. Önceden düşünmüştüm. Virüs programı yüzündenmi açılmıyor diye. Sonra hepsini işlemlerden kapatıp açmayı denemiştim olmamıştı. Sorun Norton 360 antivirüs programındaymış. Programı kaldırdım. Sorun ortadan kalktı. :) Yardım etmeye çalışan herkesin eline emeğine sağlık. İyi günler.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
mlhogl' Alıntı:
Kapalı kardeşim benim :)) Halen veriyor hatayı. Anlamadım gitti :D :D

Tamam kardeşim. Sorun kalktı. Önceden düşünmüştüm. Virüs programı yüzündenmi açılmıyor diye. Sonra hepsini işlemlerden kapatıp açmayı denemiştim olmamıştı. Sorun Norton 360 antivirüs programındaymış. Programı kaldırdım. Sorun ortadan kalktı. :) Yardım etmeye çalışan herkesin eline emeğine sağlık. İyi günler.

Webroot SecureAnywhere tavsiye ederim hiç kasmıyor internet üzerinden kullanıldığı için bence kullanışlı eset gibi virüsleri iyi buluyor filan istediğin zaman kolay kapatıp açarsın denemeni tavsiye ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...