wolftü Cluder Sürüm v.1.0.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]CLUDER KLAN HACK SÜRÜM V.1.0.0[/FONT]

"KLAN VS İÇİN HACK"

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Sürüm: v1.0
Kodlama Dili: C++
Bypass: Gerekmiyor
Inject Tipi: Auto Loader
Log Durumu: Hiçbir Türlü Log Vermiyor
YAPIMCI: oSamiBEY[/FONT]

[font=Segoe UI, Trebuchet MS, Helvetica Neue, Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Çalıştığı Sistemler:[/FONT][/FONT]
[font=Segoe UI, Trebuchet MS, Helvetica Neue, Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Windows XP 32-64 Bit: Çalışıyor [/FONT]
[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Windows 7 32-64 Bit: Çalışıyor[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Windows 8 32-64 Bit: Çalışıyor[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Windows 8.1 32-64 Bit: Çalışıyor[/FONT]
[font=Segoe UI, Trebuchet MS, Helvetica Neue, Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Windows 10 32-64 Bit: Çalışıyor[/FONT][/FONT]

[font=Segoe UI, Trebuchet MS, Helvetica Neue, Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Çalıştığı Serverler:[/FONT][/FONT]
[font=Segoe UI, Trebuchet MS, Helvetica Neue, Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Joygame[/FONT][/FONT]

[align=center][font=Segoe UI, Trebuchet MS, Helvetica Neue, Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Özellikler.[/FONT]
[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Name ESP[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]No Recoil[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]No Spread[/FONT]

Üye
9 HİZMET YILI
Gen:Trojan.Heur.DNP.bq0@aeX7r6

Kafan güzelmiş kardeş.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Paylaşmiş Olduğunuz Hilede Virüs Olduğundan Konunuz Kilit ve Yöneticilere Bildirilimiştir Ban Yiyebilirsiniz. İyi Forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben1317' Alıntı:
heav' Alıntı:

Kafan güzelmiş kardeş.

kardeşim ben indirdim açtımda nasıl temizlicem pc yi şimdi?

sağlam bir antivirüs yazılımı yükleyip bilgisayarını güzelce tarat , dosyaları indirip açmadan önce virüstotallerine daima bak ve indirdikten sonra antivirüsüne tarat , güvenlik duvarın ve antivirüsün daima açık olsun.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
hackerbeta' Alıntı:
ben1317' Alıntı:
heav' Alıntı:

Kafan güzelmiş kardeş.

sağlam bir antivirüs yazılımı yükleyip bilgisayarını güzelce tarat , dosyaları indirip açmadan önce virüstotallerine daima bak ve indirdikten sonra antivirüsüne tarat , güvenlik duvarın ve antivirüsün daima açık olsun.

combofixle taratsam olurmu

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben1317' Alıntı:
hackerbeta' Alıntı:
ben1317' Alıntı:
heav' Alıntı:

Kafan güzelmiş kardeş.

combofix çok güçlü bir araç , kullanımını bilmiyorsan bilen biriyle taratman iyi olur veya internetten kullanım videolarını izleyebilirsin.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
hackerbeta' Alıntı:
ben1317' Alıntı:
hackerbeta' Alıntı:
ben1317' Alıntı:
heav' Alıntı:

Kafan güzelmiş kardeş.

combofix çok güçlü bir araç , kullanımını bilmiyorsan bilen biriyle taratman iyi olur veya internetten kullanım videolarını izleyebilirsin.

yoo açıyom direk tarıyo cmd gibi bi yer açılıyo alt alta 1 2 3 derken  completed stage 50 ye kadar yazı yazıyo sonra bitiyo

Efsane Üye
10 HİZMET YILI
Trojan içeren hileler paylaşmak yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...