Çalışmıyor wolftü Cool Hack V1.0 (Envanter & Karakter Hack / Ölümsüzlük Vb.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Ben yapamıyorum bende olmuyor bir hata verip çalısmayı durdurdu diyor yardım eder misiniz ?

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
visual basic ile kodladığından biraz sınırlı kalmış fakat bu projeyi geliştirip c++ da kodlarsan daha iyi olacağını düşünüyorum  :) v.b değilse özür dilerim  :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kadircil' Alıntı:
visual basic ile kodladığından biraz sınırlı kalmış fakat bu projeyi geliştirip c++ da kodlarsan daha iyi olacağını düşünüyorum  :) v.b değilse özür dilerim  :)

Krdş Yakında Geçerim. Ama VB Kodluyorum Hala. Ama Tab - Tab Yaptım. Böyle Karışık Deil Artık. Envantere Dövme Seti ve Özel Kurt Yeteneği Fln Ekledim. 2 Güne Yayınlarım. Hilenin İsmini de Değiştireceğiz. Grup Yaptık 

--------------
HackerSahti|
Kingwar732|
-------------

Üye
9 HİZMET YILI
This assembly is protected by an unregistered version of ''İntelliLock''! Bu Hatayı veriyor ne yapmalıyım?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ProBLeeM' Alıntı:
This assembly is protected by an unregistered version of ''İntelliLock''! Bu Hatayı veriyor ne yapmalıyım?

Bu hata Deildir. Bu Hile ***** Korumasıdır. Yani İnsanların Hiledeki Adı Değiştirip Kendi Adını Koyarak Paylaşmasını Engelleyen Bir Yazıdır (Korumadır). Ona Tamam DE Açılır. O Hata Değildir. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...